Știri

Lovitură cruntă pentru românii care sunt abonaţi la Netflix. Decizie drastică luată de compania de streaming video

Platforma de streaming Netflix a prezentat planuri de a restrânge partajarea parolelor pentru conturi, inclusiv crearea locaţiei principale şi plata a câţiva dolari pentru un membru suplimentar. Decizia vine după ce mai multe persoane puteau folosi acelaşi cont deschis de un singur abonat.

Lovitură cruntă pentru românii care sunt abonaţi la Netflix. Compania de streaming video, care a estimat că 100 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc un cont partajat, a spus că acum membrii pot gestiona cu uşurinţă cine are acces la contul lor, pot transfera profilul într-un cont nou şi pot urmări cu uşurinţă Netflix pe dispozitivele lor personale sau conectându-se la un televizor nou. În plus, compania a pierdut abonaţi în prima jumătate a anului 2022, pe fondul concurenţei acerbe din partea rivalilor, ceea ce a determinat-o să analizeze mai serios partajarea parolelor şi să lanseze un plan susţinut de reclame.

„Deci, în ultimul an, am explorat diferite abordări pentru a aborda această problemă în America Latină şi acum suntem gata să le lansăm pe scară largă în lunile următoare, începând de astăzi în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia şi Spania”, a anunţat compania Netflix.

Anul trecut, cei de la Netflix au testat deja nouă regulă, în anumite țări din America Centrală și de Sud, pentru a vedea dacă această inițiativă este rentabilă. Suspectau un posibil val negativ, dar abonații nu au renunțat la abonamente. În general, oamenii au continuat să plătească pentru ceea ce până de curând primeau gratis.

Membrii planului standard sau premium al Netflix din multe ţări pot adăuga un cont suplimentar de membru pentru până la două persoane pentru un plus de 7,99 dolari pe lună de persoană în Canada, 7,99 dolari în Noua Zeelandă, 3,99 euro în Portugalia şi 5,99 euro în Spania. Decizia va fi implementată, în curând, şi în România!

0178
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.