Știri

Tragedie în showbiz-ul românesc. Vedeta care și-a găsit familia sub ruinele din Turcia și nepoata decedată: „I-a pus pe copii sub ea, ca să-i protejeze”

Mii de oameni și-au găsit sfârșitul ieri, în urma cutremurului devastator care a afectat Turcia și Siria. În zona din Turcia în care orașe întregi au fost distruse se afla și familia unei vedete de la noi. Gazi Demirel, un artist de origine turcă, a aflat azi că mulți membri din familia lui au fost prinși sub ruine. Au putut scăpa cu viață aproape toți, dar nu și o nepoată, care a murit salvându-și copiii.

Gazi Demirel trece printr-o suferință greu de descris, după ce familia lui rămasă în Turcia a fost printre victimele cutremurului în care și-au pierdut viața în jur de 5.000 de persoane, conform datelor disponibile în prezent. Cel mai dureros pentru el este faptul că una dintre nepoatele lui este inclusă în acest bilanț. Femeia și-a dat viața pentru copiii ei.

Mai exact, este vorba despre soția nepotului său din partea surorii. Femeia avea doar 27 de ani și s-a pus drept scut pentru a-și proteja cei trei copii. Din nefericire, tânăra și-a pierdut viața, iar unuia dintre copii i-a fost amputat piciorul. Este vorba despre un băiețel de aproximativ 5 ani.

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii. I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele.”, a spus Gazi Demirel la Antena Stars.

Acum, după ce familia lui a suferit o teribilă pierdere, Gazi cere ajutorul statului român pentru cetățenii turci rămași fără case și fără posibilitatea de a se întreține în această perioadă.

„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (…) Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fprp casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?”, a transmis, plângând, artistul.

Luni, artistul a intrat în direct, fiind disperat să-și găsească familia din zona afectată de cutremur. În cele din urmă, cineva a reușit să-l contacteze și să-i spună ce s-a întâmplat cu ei.

0109
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.