Știri

Drama neștiută a lui Emil Rengle! Coregraful a avut o copilărie grea: „M-au dus la spitalul de nebuni”

Emil Rengle este o fire extrovertită, este mereu cu zâmbetul pe buze și debordează de energie. De ceva timp a reușit să își construiască un renume și se bucură din plin de meseria pe care o are. Iubește dansul și a reușit să facă din asta un stil de viață. Însă, chiar dacă acum totul este roz în viața sa, lucrurile nu au fost mereu așa. Copilăria coregrafului a fost una destul de grea.

Invitat în cadrul unui podcast, Emil Rengle a vorbit deschis despre viața sa. Acesta a mărturisită că perioada copilăriei nu a fost una tocmai ușoară. Coregraful provine dintr-o familie modestă și nu a avut mereu ce și-a dorit. Pe lângă asta, pe vremea când avea doar 6 ani, Emil Rengle a traversat un episod destul de dificil.

Mai exact, coregraful își dorea atenția părinților, iar pentru a obține făcea lucruri extreme, chiar se rănea. Părinții l-au surprins dându-se cu capul de pereți și nu au înțeles ce se întâmplă cu el. Au căutat ajutor specializat și chiar l-au dus și la spitalul de nebuni.

În copilărie doream multă atenție, iubire. Pe la 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea. M-au dus și al spitalul de nebuni, nu înțelegeau ce se întâmplă. Medicul le-a spus că nu am ce căuta acolo, că sunt normal și că am nevoie de atenție.

Vin dintr-o familie clasică românească cu multă dragoste, certuri, probleme legate mai ales de bani, de supraviețuire, cum era în România acelor vremuri. Am fost un copil plin de energie, la 7 ani m-am îndrăgostit de dans, dansul era existența, prin el am simțit că pot să respir, pot să mă exprim. De la 7 ani până acum nu m-am oprit nici măcar o săptămână din dans. Am știut că acolo e medicina mea”, a declarat Emil Rengle.

Emil Rengle părăsește România

Deși abia ce s-a așezat la casa lui, cumpărându-și recent un apartament, Emil Rengle nu are de gând să mai poposească prea mult în Capitală. Se pare că este hotărât să părăsească România și vrea să se mute într-o altă țară. Acesta își dorește să descopere și alte locuri și culturi, așa că pentru cel puțini câțiva ani intenționează să renunțe la țara natală. Destinația nu a ales-o încă, dar are în calcul opțiuni precum: Bali, Tulum sau New York.

Mă gândesc că timpul nostru este limitat, nu o să trăim până la veșnicie, fiecare cât are scris în cărți. Mi se pare că este limitat să trăiești într-un singur loc, indiferent de unde ești. Nu am o problemă cu România, iubesc țara aceasta, iubesc tot ce mi-a oferit, dar îmi doresc și altceva. Că o să fie vorba de o junglă în Bali, în Tulum, o călătorie în care vreau să ies din societate sau că o să fie vorba de New York o perioadă, îmi doresc să mai bifez niște experiențe cu care să plec de aici. Acesta este motivul.”, declara Emilg Rengle.

Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.