Știri

Tot ce trebuie să ştii despre strategiile la cazinourile online

Orice jucător de cazino online îşi doreşte pe lângă petrecerea unui timp de calitate în fata jocului preferat şi un eventual câştig care să îl motiveze. Să o recunoaştem cu toţii, cazinourile oferă distracţia pe care ne-o dorim dar atrag în primul rând prin oferta de câştiguri uşoare pe care o fac zilnic.

Şi tocmai datorită acestei promisiuni orice cazino online înregistrează un număr mare de clienţi în căutarea îndeplinirii acestui vis. Cum se face însă că există un număr mic de clienţi care câştigă în timp ce cazinourile online sunt întotdeauna profitabile vom parcurge împreună în rândurile următoare în încercarea de a elucida acest mister, aşa că citeşte cu atenţie.

Termeni pe care îi vei întâlni

În orice cazinouri online ai alege să îţi testezi şansa vei fi asaltat de fiecare dată cu o ofertă extrem de generoasă. Te aşteaptă mii de titluri de păcănele, sute de variante de jocuri de masă, diverse sisteme de loterie dar şi o mulţime de pariuri de tip virtual. Şi dacă vrei să îmbini cazinoul online cu cel real, atunci poţi beneficia şi de oferta de jocuri live.

În această secţiune un dealer adevărat te va însoţi pe durata parierii, astfel încât să ai parte cu adevărat de la tine de acasă de adrenalina unui joc în direct. Indiferent de secţiunea pe care o accesezi îţi doreşti să închei o sesiune de pariere cu un succes financiar. Înainte de a face un periplu în oferta vastă a cazinourilor online trebuie să te familiarizezi însă cu câţiva termeni specifici oricărui joc de noroc.

În general câţiva dintre ei se regăsesc în descriere jocului dar cei mai mulţi sunt publicaţi de platforme sub forma unor acronime sau definiţii pe care este greu să le înţelegi. Nu ne propunem să intrăm în detalii tehnice majore dar trebuie că măcar să ştii ce înseamnă aceşti termeni şi mai ales cum să îi foloseşti în favoarea ta.

RTP

RTP, sau rata de retur către jucător, este termenul care însoţeşte un slot, jocul de noroc pe care îl ştii sub numele de păcănea. Orice păcănea este creată cu această caracteristică, deci în majoritatea cazurilor o să găseşti acest termen în descrierea jocului. Trebuie să ştii că un slot este cu atât mai ofertant cu cât această caracteristică este mai mare, deci va trebui să urmăreşti ca un RTP să se apropie consistent de o rată cât mai spre 100%. Majoritatea sloturilor oscilează între 95% şi 98%, deci alegerea unui asemenea joc trebuie să se bazeze pe acest criteriu. Ce înseamnă că ai în faţă un slot cu RTP de 98%? Simplu, acest joc va returna jucătorilor procentul de 98% din toate încasările realizate de acesta, diferenţa constituind profitul cazinoului

Volatilitate

Volatilitatea desemnează factorul de risc pe care slotul îl oferă şi care arată cât eşti dispus să rişti din banii proprii în vederea obţinerii unui câştig. Şi atunci trebuie să ştii că volatilitatea este declarată pe 3 trepte de risc, mare, medie şi mică. O volatilitate mare implică câştiguri mari care se succed în repere de timp la fel de mari pe când cea mică oferă câştiguri mici la intervale mici de timp. Volatilitatea medie se situează între cele 2, adică slotul care o declară va oferi câştiguri medii la intervale de timp acceptabile.

Marginea casei 

Marginea de casă este termenul care arată ce câştiguri se pot înregistra la jocurile de masă. Mai exact, marginea de casă este opusul RTP-ului, arătând de această dată marjă de profit a cazinoului. Dacă eşti în faţa jocului de ruletă europeană, marginea de casă declarată este undeva la 2,7%. Acest lucru înseamnă că orice sesiune de pariere la masa de ruletă garantează de fiecare dată cazinoului un profit de 2,7 % din încasări. Şi în acest caz va trebui să alegi un joc cu o margine de casă cât mai mică, cel mai indicat de către specialiştii fiind cel de blackjack, joc a cărui margine de casa poate coborî semnificativ sub 1%

Strategii bine cunoscute

Am parcurs până acum termenii care însoţesc orice joc de noroc şi care sunt de natură să aducă beneficii garantate cazinourilor online. Şi acum ştii că indiferent de câştigurile pe care un jucător le înregistrează într-un cazino, întotdeauna profiturile cazinourilor vor fi mai mari decât pierderile înregistrate.

Dar eşti jucător de cazino şi este clar că vrei o parte din banii care se rulează în acest mediu. Şi nu este nimic greşit să îţi doreşti acest lucru, în fond cazinoul nu va falimenta niciodată, aşa că de ce să nu câştigi cât mai mult?

Martingale și Parlay

Şi pentru a te situa cât mai aproape de acest rezultat poţi apela în mod clar la strategii de joc care şi-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului. Şi îţi facem cunoştinţă mai jos cu cea mai populară strategie din toate timpurile, strategia Martingale.

Dacă vei aplica această strategie trebuie să cunoşti faptul că ea se bazează pe un şir de pariuri consecutive pe care vă trebuie să îl aplici cu sfinţenie. Deci în funcţie de bugetul de care dispui va trebui să plasezi un prim pariu. 

Ai pierdut, îl vei dubla şi vei repeta acest şir de pariere până când vei avea un prim rezultat pozitiv. Strategia spune că în acest caz vei recupera toate pierderile înregistrate dar şi că vei avea parte de un plus consistent în cont.

Singura cerinţă a strategiei pentru a da rezultatele scontate este să pariezi acolo unde ai 50% şanse de reuşită. Se indică deci pariul de ruletă număr par/impar sau culoare roşu/negru, dar poţi folosi strategia Martingale şi la jocul de blackjack sau baccarat.

Poţi studia şi strategia Parlay, care dă randament în domeniul pariurilor sportive sau chiar strategia Monte Carlo, care ţi dă posibilitatea să calculezi şansele de reuşită la orice joc de masă. Singurul sfat pe care ţi-l dăm este să alegi un joc unde maestru şi să aplici acolo strategia care se potriveşte cel mai bine.

Concluzie

Cazinourile online fac profituri de fiecare dată aşa că îndrăzneşte să iei o cotă cât mai mare din acestea. Alege deci jocul cu un RTP cât mai consistent şi aplică strategia potrivită. La final, aplica regulile de joc responsabil și nu paria mai mult decât îți permiți.

0166
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.