Știri

De ce este numărul 7 atât de răspândit în poker şi păcănele

Nu există jucător de cazino care să nu aibă o cât de mică superstiţie legată de jocul preferat. Fie are asupra lui un talisman pe care îl considera norocos fie alege să joace numai în anumite zile pe care le selectează cu atenţie, iată numai 2 din superstiţiile cu care ne întâlnim cel mai des. 

Fiecare dintre noi avem câte o superstiţie pe care o aplicăm în viaţa de zi cu zi dar atunci când vine vorba despre jocurile de noroc parcă demarăm un adevărat concurs. Tocmai de aceea am ales ca în acest articol să vorbim despre simbolul şeptarului care este răspândit la păcănele şi poker pentru a vedea cu adevărat dacă aduce succesul dorit.

Ce semnifică „777”

Probabil că ai citit multe articole despre jocurile de noroc unde apare frecvent acest şir de 3 şeptari, cel mai adesea coloraţi într-un roşu strident. Fie că se vorbeşte despre jocul de poker sau despre păcănele, acest simbol de şeptar apare de fiecare dată când se cedează un câştig important..

Şi în mod cert că ţi-ai pus întrebarea normală de altfel, ce semnifică 777? Ei bine, în cazinourile renumite din SUA sub acest trio de şeptari se ascunde un premiu semnificativ, pe care noi l-am preluat sub denumirea de jackpot.

Şi pentru că este atât de important, aceste cifre norocoase sunt vizibile pe fiecare aparat sau masă de joc arătând în acest fel că te poate aşteaptă acolo un premiu colosal. Găseşti şi o înşiruire de 77777, nu-i nimic, simbolizează exact acelaşi lucru, un premiu extraordinar care poate purta chiar numele tău.

În America, industria jocurilor de noroc a debutat cu aceste sloturi unde şeptarii erau cele mai aşteptate simboluri. Pe singura linie centrală a aparatelor de început să prinzi aceste simboluri însemna în mod sigur că ai intrat în posesia premiului cel mare.

Şi dacă ai avut şansa să intri vreodată într-un cazino american, ai văzut panouri imense luminoase unde acelaşi trio de succes anunţă când se câştigă un premiu important. Luminile devin stridente, o linie melodică gălăgioasă se face auzită şi în acest fel se declară câştigarea premiului cel mare.

Se pare că odată cu evoluţia tehnologiei ideea de număr norocos 7 s-a păstrat aşa că o să găseşti acest trio de şeptari pe toate sloturile care au ataşate jackpoturi sau premii impresionante şi în mediul online.

Poţi începe să joci sloturile care oferă cu adevărat simbolul şeptarului pe role sau pe cele care fac un mix între fructe şi şeptari. Sau alege jocul de video poker, unde apariţia de 5 şeptari îţi aduce cel mai mare jackpot pe care jocul îl poate oferi.

Acum ştii că sub aceste 3 numere se găseşte o informaţie preţioasă aşa că foloseşte-o, identifică jocul care o promovează şi pune mâna pe jackpotul promis. Este clar că sub 777 se ascunde şansa ta de câştig, aşa că dacă o întâlneşti nu o rata în nici un fel!

7 aduce ghinion?

Vorbeam mai devreme despre superstiţii şi aminteam faptul că fiecare jucător are cel puţin una de care se foloseşte la jocurile de noroc. Dar când ne raportăm la numărul 7, fiecare dintre noi putem avea o optică diferită în calitate de jucători vis-a-vis de el.

Este similar dacă vrei numărului 13, unii îl considera norocos în timp ce alţii nu se feresc să spună că le aduce întotdeauna ghinion. Câteodată se ajunge şi la reacţii ciudate, cel mai bun exemplu în acest sens fiind lipsa etajului 13 din zgârie-norii construiţi în America.

Dar tot în America orice bancnotă care are o serie terminată în 777 este apreciată de către colecţionari şi prin urmare se plăteşte un preţ bun pentru a intra în posesia ei. Şi chiar autorităţile din SUA au înţeles că pot face profit din acest număr aşa că vând la rândul lor doritorilor bancnotele cu această terminaţie de numere. 

Dar cum suntem în aria jocurilor de noroc, cum catalogam ca şi jucători numărul 7? Şi în acest caz putem spune cu responsabilitate că dintotdeauna numărul 7 sau un şir cu acest număr este considerat simbolul norocos suprem de către majoritatea jucătorilor.

7 este de fapt pentru noroc

Dovada este apariţia lui frecventă în jocurile de noroc încă de la începuturile industriei. Fie că simbolizează o pictogramă din joc sau determină câştigarea unui premiu important, numărul 7 este considerat întotdeauna a fi cel mai norocos.

Este posibil ca acest lucru să se datoreze şi interpretării pe care numerologia o dă acestui număr şi anume acela că este considerat numărul perfecţiunii divine. De-a lungul timpului cifrei 7 i s-a dat o conotaţie mistică care duce mai ales la dorinţa omului de perfecţiune, aşa că îl creditam cu această calitate.

Deci pe cale de deducţie putem considera că în industria jocurilor de noroc acest număr se asociază unei vieţi fără griji care poate să fie oferită de obţinerea unui câştig impunător. Şi atunci de ce să îl considerăm un număr ghinionist  când ne poate aduce atâta bunăstare?

Acest trio de şeptari este considerat dintotdeauna ca fiind un talisman norocos în timp ce trioul numărului 6 se ştie că semnifică puterea malefică şi este asociat de către jucători cu ghinionul pur la orice joc de noroc. 

Deci putem constata cu toţii că numărul 7 şi orice şir care îl repetă este întruchiparea perfectă a  norocului în orice joc ai aborda. În plus, se ştie că simbolul 777 este folosit de industria jocurilor de noroc şi pentru atragerea de noi jucători.

Indiferent dacă intri într-un cazino fizic sau în unul online vei vedea că simbolistica trioului 777 este întotdeauna prezentă. În cazinoul fizic există reclame luminoase care îl pun în evidenţă în timp ce în spaţiul online ai la dispoziţie secţiuni întregi de jocuri sub acest titlu.

Concluzie

Nu îţi mai rămâne acum decât să alegi jocul de noroc unde trioul 777 să îşi arate magia. Alege deci inspirat slotul sau jocul de poker care îţi place şi cine ştie, jackpotul care se ascunde sub 777 poate să fie chiar astăzi al tău! 

0174
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.