Știri

Jucători profesioniști de jocuri de noroc care s-au retras cu o avere

Pe parcursul îndelungatei istorii a jocurilor de noroc, au existat jucători care au câștigat averi uriașe, fie după ce au dat lovitura la slot machines și au prins un jackpot foarte mare, fie au fost atât de buni la jocuri de masă încât au reușit să adune sume colosale. Mulți dintre ei au risipit rapid banii și au ajuns să trăiască în condiții modeste, chiar mizere. 

Din fericire, nu toți jucătorii care au adunat averi serioase au sfârșit în sărăcie. O parte din marii câștigători ai jocurilor de cazinou au fost echilibrați, s-au retras la timp din joc și au avut suficienți bani pentru a-și asigura un trai fără griji materiale. 

Unii jucători au devenit atât de buni la jocuri de cazino încât și-au transformat hobby-ul în profesie. Bineînțeles că este vorba despre jucătorii profesioniști. Dacă și tu îți dorești să ajungi jucător profesionist, poți începe prin a exersa variantele demo ale jocurilor preferate, poți profita de un bonus fără depunere care îți permite să joci gratis, iar mai târziu să intri și în competiții care te vor ajuta să te dezvolți tot mai mult. 

Cei care au reușit să ajungă la cel mai înalt nivel al jocurilor de noroc sunt jucători foarte bine pregătiți și disciplinați. Banii câștigați sunt pe măsura competențelor lor. Iată o parte din jucătorii profesioniști care s-au retras din activitate cu foarte mulți bani în conturi: 

Dang Brothers (Frații Dang) 

Hac „Trex313” Dang și Di „Urindanger” Dang sunt doi jucători profesioniști de poker, de origine vietnamezo-americană. Ei au jucat poker la mijlocul anilor 2000 și au reușit să câștige mai bine de 10 milioane de dolari din competiții de poker înainte să se retragă din activitate. 

Di Dang a început să joace poker când era la facultate, în timp ce studia ingineria la Universitatea Virginia. În scurt timp și-a dat seama că este capabil să câștige mulți bani din poker și a devenit jucător profesionist. Decizia sa a fost una foarte bună. 

El a început să joace poker online alături de fratele său Hac Dang. Drumul lor presărat cu multe victorii și milioane de dolari profit a început în 2004. Ani la rând cei doi frați au jucat mai mult poker online, evitând într-o anumită măsură campionatele de poker care sunt pe placul majorității jucătorilor profesioniști. 

Frații Dang s-au retras din activitate în plină glorie și s-au reorientat spre alt domeniu – au deschis restaurantul Chasin’ Tails în Virginia, în 2012, iar acum dețin un lanț de restaurante, afacerea lor fiind una prosperă. 

Acum, frații Dang se află în Top 5 jucători de poker care s-au retras din activitate în timp ce se aflau în vârf și cu o avere impresionantă. 

Don Johnson  

El este un jucător profesionist de jocuri de noroc care s-a axat pe blackjack. Don Johnson a început să fie cunoscut în 2011 când a dat lovitura în cazinourile din Atlantic City, câștigând 15 milioane de dolari. 

Johnson și-a început activitatea ca manager al unei companii care administra piste pentru diverse curse (automobile, cai etc.), apoi a lucrat și pentru statul american în domeniul reglementării jocurilor de noroc. El a și dezvoltat un soft pentru cursele de cai. Deci, în momentul în care a început să joace la nivel profesionist, Don Johnson nu era străin deloc de jocurile de cazino. 

Don Johnson are și o minte ageră, este foarte priceput la matematică, folosind aceste atuuri ale sale pentru a fi în avantaj față de cazino atunci când juca blackjack. A reușit chiar să negocieze cu cazinourile din Atlantic City reguli de joc mai bune pentru el. Acest lucru se întâmpla în timpul crizei economice din 2008 când cazinourile erau disperate să atragă jucători buni precum Don Johnson. De exemplu, el a cerut, printre altele, să primească un pariu gratuit oricând dealerul făcea o greșeală. 

Fedor Holz 

Născut în 1993, în Germania, Holz este unul dintre cei mai tineri și de succes jucători profesioniști de poker. Fedor Holz a avut cel mai mare succes decât orice alt jucător tânăr din istoria jocurilor de noroc. Până la vârsta de 26 de ani, el a câștigat milioane de dolari din turnee live.

În 2014, a notat primul său scor uriaș la PokerStars World Championship of Online Poker, unde a câștigat milioane de dolari, ceea ce l-a plasat pe locul I.  

În următorii 2 ani, Fedor Holz a câștigat doar prin competiții live uriașa sumă de 17,5 milioane de dolari. Una dintre cele mai mari victorii ale sale a fost în 2016, la WSOP High Roller for One Drop. În 2018 a câștigat milioane de dolari în competiția WSOP Big One for One Drop. 

Chiar și acum mai joacă poker, dar numai ocazional. Holz se concentrează însă pe Primed Mind, compania pe care el a înființat-o la vârsta de 22 de ani. 

Conceptul Primed Mind are ca scop antrenarea minții, prin diverse tehnici, astfel încât să te focusezi pe scopul pe care îl ai. Compania lui Holz a dezvoltat și o aplicație cu numele Primed Mind care îi ajută pe utilizatori să își schimbe modul de a gândi pentru a-și atinge țelurile. Primed Mind se adresează tuturor categoriilor de persoane, nu doar jucătorilor de poker

Concluzie

Iată că oamenii cu o minte echilibrată reușesc să se îmbogățească din jocuri de noroc pentru că știu când este momentul perfect să se retragă. Este foarte important să știi când să te oprești și să te orientezi spre alte domenii de a face bani. 

Exemplele de mai sus sunt demne de urmat atât în ceea ce privește cariera în jocuri de noroc cât și după retragerea din domeniul jocurilor de cazino. 

078
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.