Știri

Asociația Angajaților Străini din România Lansează un Nou Website pentru a Sprijini Angajații Străini

Asociația Angajaților Străini din România (AASR) anunță cu mândrie lansarea noului său website, o inițiativă cheie în angajamentul său continuu de a sprijini angajații străini și familiile lor în România. Acest nou website, dezvoltat cu sprijinul agentiei de marketing online Omubo Design, reprezintă un pas înainte în misiunea AASR de a oferi un acces facil și eficient la informații, resurse și asistență pentru comunitatea internațională de lucrători.

Asociația Angajaților Străini din România (AASR) anunță cu mândrie lansarea noului său website, o inițiativă cheie în angajamentul său continuu de a sprijini angajații străini și familiile lor în România. Acest nou website, dezvoltat cu sprijinul agentiei de marketing online Omubo Design, reprezintă un pas înainte în misiunea AASR de a oferi un acces facil și eficient la informații, resurse și asistență pentru comunitatea internațională de lucrători.

În calitate de organizație dedicată îmbunătățirii calității vieții și sprijinului pentru angajații străini, AASR își propune să fie un ghid valoros și un partener de încredere pentru acești lucrători. Website-ul include o varietate de resurse, de la ghiduri pentru navigarea pe piața muncii din România, asistență juridică, până la programe de integrare culturală și lingvistică. Aceste instrumente sunt menite să faciliteze integrarea angajaților străini și a familiilor acestora, contribuind astfel la o societate românească mai diversă și incluzivă.

Sprijin pentru Angajați Străini și Antreprenori

AASR se angajează să vină în sprijinul antreprenorilor români, oferind acces la forță de muncă calificată și necalificată din țările non-UE. Prin acest nou website, AASR pune la dispoziție resurse esențiale și ghiduri practice pentru a facilita angajarea și integrarea lucrătorilor internaționali. Aceasta inițiativă subliniază rolul esențial al AASR în susținerea creșterii economice și diversificării pieței muncii în România.

Prin lansarea noului site, AASR reafirmă angajamentul său de a sprijini diversitatea, echitatea și incluziunea în cadrul comunității de afaceri și al societății românești. Acest site este un pas important în realizarea viziunii noastre de a crea un mediu în care fiecare angajat străin se simte valorizat și împuternicit să-și atingă potențialul maxim în România.

Omubo Design, partenerul AASR în acest proiect, a jucat un rol crucial în realizarea și lansarea noului website. Agenția, cunoscută pentru expertiza sa în marketingul digital, a creat un design intuitiv și atractiv, asigurându-se că platforma este ușor de navigat și eficientă în comunicarea informațiilor vitale. În plus, Omubo Design va continua să colaboreze cu AASR pentru promovarea și marketingul online al asociației, amplificând astfel impactul și vizibilitatea serviciilor oferite.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați noul website la www.aasr.ro și să descoperiți cum AASR poate fi un partener în călătoria dumneavoastră în România.

Contact:

Nume Persoană de Contact : Cristian Ganea

Functie: Președinte Asociația Angajaților Străini din România (AASR)

Email: office@aasr.ro

Telefon: +40766.530.129

094
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.