Știri

N-ai jucat niciodată la cazinouri? Iată câteva motive care te vor face să stai departe de ele

Pentru multe persoane, jocurile de noroc online sunt o metodă excelentă de petrecere a timpului liber. Cazinourile virtuale oferă nenumărate jocuri potrivite pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Dacă vrei ceva lejer, poți opta pentru sloturi sau ruletă, dar dacă îți dorești jocuri mai complicate, ai la dispoziție blackjack, poker sau pariuri sportive.

Site-urile de gambling sunt foarte tentante și pentru că vin cu oferte promoționale atât pentru jucătorii noi cât și pentru cei care sunt clienți existenți. De exemplu, cazinourile online oferă bani gratis pentru a juca, rotiri gratuite la anumite sloturi, promoții pentru ziua de naștere și multe altele.

Dacă te numeri printre cei care nu au jucat niciodată la cazinouri, poate ar fi bine să te gândești de două ori înainte să te apuci de această activitate. Pe lângă distracția, adrenalina și posibilitatea de câștig pe care ți-o oferă platformele online de jocuri de noroc, există și câteva argumente care te-ar putea determina să stai departe de cazinourile virtuale. Iată care sunt acestea:

Poți juca mult prea repede și să pierzi bani rapid

Unul dintre cele mai importante aspecte negative ale cazinourilor online face referire la ritmul alert cu care se desfășoară totul. Foarte mulți oameni iubesc acțiunea din spatele jocurilor de noroc și sunt chiar dependenți de adrenalina pe care le-o oferă. Dar puțini știu că tocmai în acest fel cazinourile profită de pe urma jucătorilor.

Poți juca oricât de repede vrei în cazinourile online. Dacă îți dorești să faci sute de pariuri într-o oră, acest lucru este posibil dacă ai bani. La ruletă, de exemplu, acțiunea se poate desfășura atât de rapid încât nici nu îți vei da seama cât de mulți bani ai pierdut într-o oră. La sloturi, ritmul este și mai rapid pentru că nu ai de făcut decât câțiva pași simpli și repetitivi: pariezi, apeși butonul de start și urmărești cum se aliniază simbolurile pe ecran.

Posibilitatea de a juca foarte rapid este unul dintre cele mai bine ascunse dezavantaje ale cazinourilor. De fapt aceasta este doar o modalitate pentru cazinouri de a-ți lua banii în cel mai rapid mod posibil.

Chiar dacă poți juca foarte rapid, nu înseamnă că și trebuie să faci acest lucru. Din fericire, tu controlezi câte pariuri faci într-o oră. Așadar, poți juca mult mai lent, poți prelungi cât dorești perioada de timp în care să îți cheltuiești banii pe care vrei să îi joci. Cu autocontrol și răbdare, te poți educa asupra modului de joc.

Bonusurile sunt prea tentante

Bonusurile sunt una dintre cele mai des folosite metode de a atrage clienți noi și de a-i fideliza pe cei existenți. Sunt create în așa fel încât să fie foarte tentante, dar de obicei tot ce este prea bun nu este adevărat. De ce bonusurile nu sunt tocmai ceea ce par? Din cauză că ele vin la pachet cu o serie de condiții. De exemplu, cazinoul îți oferă 500 lei ca să îi joci, dar dacă vrei să retragi câștigurile rezultate de pe urma bonusului, trebuie să faci un rulaj, adică să pariezi suma respectivă de un anumit număr de ori. Valoarea rulajului diferă de la un cazinou la alta, dar oricum nu este deloc mică. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulaj, nu poți retrage câștigurile.

Odată ce înțelegi cum funcționează bonusurile, poți decide singur dacă te vei folosi sau nu de ele.

Principala modalitate de a evita tentația bonusurilor este educația și astfel poți să iei o decizie informată cu privire la aceste promoții.

Jocurile de noroc avantajoase nu prea există

Fiecare joc pe care îl vei găsi într-un cazinou online sau tradițional este proiectat în așa fel încât să fie în avantajul cazinoului. Avantajul casei este detaliul care aduce profit cazinoului. Cu cât este mai mare avantajul casei cu atât sunt mai mari dezavantajele pentru jucător.

De asemenea, cu cât este mai simplu de jucat cu atât este mai dezavantajos un joc. Jocuri precum păcănele, ruletă, baccarat sau zaruri sunt bazate exclusiv pe noroc, ceea ce face inutilă orice strategie despre care ai citit pe internet.

Există însă și jocuri care pot fi controlate într-o anumită măsură. Printre acestea se află blackjack și poker. În cazul lor, avantajul casei poate fi redus prin tehnici de joc, precum numărarea cărților la blackjack.

Cazinourile sunt prea accesibile

Atât în România cât și în alte țări, jocurile de noroc au devenit foarte accesibile odată cu reglementarea acestora prin legi. Pentru că sunt legale, acestea sunt la îndemâna oricui, atât online cât și fizic. În orașele din România, sălile de jocuri sunt foarte numeroase și oferă acces foarte facil.

Cazinourile online sunt, de asemenea, foarte accesibile. Oricine are vârsta de 18 ani poate juca jocuri de noroc online, cu condiția să încarce o carte de identitate prin care să dovedească faptul că are vârsta legală. Dar, există și posibilitatea ca minorii să se folosească, de exemplu, de datele părinților sau ale prietenilor majori pentru a juca online.

Concluzie

Așadar, jocurile de noroc nu sunt doar distractive și relaxante, ci prezintă și o serie de dezavantaje, care merită luate în calcul. Nu este tocmai ideal să cheltuiești sume mari de bani într-un interval foarte scurt de timp. Mai mult, nu este recomandat nici să revendici un bonus care te determină să cheltuiești foarte mult doar pentru a putea primi suma câștigată.

Înainte de a te apuca de jocuri de noroc online, gândește-te bine câți bani ai, dar mai ales cât de mult îți permiți să pierzi pentru că în cazinouri sunt mai mari probabilitățile de a pierde decât de a câștiga. Nu uita sa joci responsabil!

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.