Media

Fanii Mireasă pentru fiul meu sunt in delir! Concurenta este însărcinată

Doi foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu trăiesc momente unice, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi se pregătesc pentru marea întâlnire cu cel de-al doilea copil, al cărui sex l-au dezvăluit de curând.

Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din casa Mireasă pentru fiul meu și au câștigat simpatia fanilor și după ce competiția s-a terminat. Oana și Cosmin Munteanu, din sezonul 5, căci despre ei este vorba, au anunțat, de curând, că vor deveni părinți din nou.

Foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu au dezvăluit și sexul celui de-al doilea copil

Oana și Cosmin s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu, în sezonul 5, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi s-au logodit pe când erau în competiție, iar în prezent, se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, căci vor deveni din nou părinți.

De curând, foștii concurenți de la Mireasa au postat pe Facebook mai multe imagini de la petrecerea în care dezvăluit și sexul bebelușului. Cei doi vor avea o fetiță și s-au gândit și la nume pentru micuța lor, mai exact pe fetița lor o va chema Kataleya. Din imaginile respective nu avea cum să lipsească și primul lor copil. Cei doi sunt părinții unui băiat, nerăbdător, la rândul lui, să își cunoască sora mai mică.

Cei doi s-au căsătorit civil în vara anului trecut

Povestea de dragoste dintre Oana și Cosmin trăită în casa Mireasă pentru fiul meu nu a fost lipsită de probleme, dar chiar și așa cei doi au rămas împreună și nimic nu i-a putut despărți. În urmă cu aproape opt ani, Oana și Cosmin au spus cel mai important „Da” din viața lor într-un cadru restrâns, ca mai apoi să devină părinți pentru prima dată.

În vara anului trecut, foștii concurenți din sezonul 5 au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, după ce s-au căsătorit religios. Nași de cununie le sunt alți doi foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu din același sezon, Eduard și Lavinia.

0159
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.