Știri

Felicitări! Mircea Bravo a devenit tătic! Ce nume UNIC a ales pentru fetița sa și ce anunț a făcut actorul

Felicitări! Mircea Bravo a devenit tătic

ANUNȚUL FĂCUT DE ACTOR:

De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei.

Mircea Bravo este o persoană rezervată atunci când vine vorba despre viața sa personală, însă a vorbit, de câteva ori despre cea pe care a ales-o drept parteneră de viață.

Georgiana (27 ani) și vloggerul, pe numele lui adevărat Mircea Popa, s-au cunoscut pe timpul pandemiei de COVID-19, iar în vara anului 2022 s-au căsătorit. Tânăra este profesor universitar în Cluj.

„Ea e din județul Bistrița-Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu”, a spus vloggerul atunci când a anunțat că se însoară, în cadrul unei emisiuni radio. Și Georgiana ține la viața sa privată, contul ei de Instagram fiind unul privat. Astfel, tânăra nu își dorește să intre în atenția publică, preferând să rămână de cealaltă parte a reflectoarelor.

0251
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.