Știri

Informație pentru toți clienții LIDL! Produsul care a fost de urgență retras de la raft

ANSVSA a informat că lanțul de magazine Lidl a eliminat de pe rafturi un anumit aliment datorită riscului de rănire pentru clienții care l-au achiziționat. Se sfătuiește ca acest produs să nu fie consumat și să fie returnat de îndată la orice magazin Lidl.

De asemenea, ANSVSA a comunicat că producătorul olandez Banketbakkerij Merba B.V. retrage din comerț loturi specifice ale produsului „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g”, care au ca dată de expirare 12.12.2024.

Această măsură a fost luată ca urmare a descoperirii unor posibile impurități metalice în respectivele produse, conform informațiilor furnizate de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Pentru a asigura siguranța clienților, Lidl România a retras rapid produsul respectiv din vânzare. Consumatorii care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze la orice magazin Lidl pentru a primi înapoi suma plătită, fără a fi necesar bonul de casă.

Lidl retrage de pe rafturile magazinelor un sortiment de biscuți. Este vorba despre produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

ANSVSA îndeamnă consumatorii să fie vigilenți și să respecte recomandările acestei notificări de siguranță alimentară, pentru a preveni potențialele riscuri la adresa sănătății.

„Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul «Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% , ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g» cu termenul de valabilitate 12.12.2024. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat”, a transmis ANSVSA.

0279
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.