Media

A murit mama Oanei Roman, Mioara Roman. Cauza decesului

Mioara Roman a murit. Mama Oanei Roman și fosta soție a lui Petre Roman a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Care este cauza decesului?

Mioara Roman, mama Oanei Roman și fosta soție a fostului premier, Petre Roman, a murit. Și-a dat ultima suflare la vârsta de 83 de ani, în noaptea de joi spre vineri, în căminul de bătrâni, din Snagov, unde era îngrijită. Care este cauza decesului?

A murit Mioara Roman. Ce i-a provocat decesul

Mioara Roman a încetat din viață din cauza unui stop cardiac, potrivit Observator. S-a întâmplat cu doar două luni înainte de a împlini 84 de ani. Era foarte bolnavă în ultima perioadă, problemele locomotorii fiind unele dintre afecțiuni.

Oana Roman se află între timp în vacanță cu fiica sa, Isabela, în Egipt, și cel mai probabil urmează să revină acasă de urgență. Pe Instagram a postat un mesaj emoționat, în care-și exprimă, printre altele, iubirea și mulțumirea, față de cea care i-a dat naștere.

”Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tururor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez.

Mulțumesc, mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a postat Oana Roman pe Instagram.

Adesea Oana Roman vorbea pe rețelele de socializare despre cum se mai simte mama ei, iar în ultima vreme veștile nu au fost deloc bune, lăsând de înțeles, de altfel, că Mioara Roman va pierde în curând lupta cu viața.

Mioara Roman a fost operată anul trecut

Mioara Roman a stat foarte mult prin spital în ultimul an. În octombrie 2023, de exemplu, a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supusă unei operații. A trecut atunci printr-o intervenție laparoscopică.

”Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, spunea Oana Roman în octombrie anul trecut.

Situația Mioarei Roman s-a agravat și din cauză că a fost diagnosticată greșit cu boala Parkinson, pentru care a primit și medicamentație. Tratamentul a slăbit-o și mai mult de puteri și a trebuit să treacă printr-un altul, de vindecare.

Până să se îmbolnăvească, Mioara Roman era una dintre cele mai apreciate soții de pe scena politică, dar și jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă. Peste trei decenii a fost soția lui Petre Roman, fost premier al țării. Cei doi au divorțat în 2007, Petre Roman găsindu-și alinarea în brațele alte femei, Silvia Chifiriuc, mult mai tânără decât el.

0195
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.