Media

Mihai Dedu a intrat beat în direct, la știrile Pro TV

Mihai Dedu, prezentatorul de știri de la Pro TV, este o prezență familiară în casele românilor de mulți ani și se bucură de o mare iubire din partea publicului. Cu un simț al umorului aparte, el aduce în mod constant informații relevante, fiind mereu la curent cu cele mai proaspete evenimente.

Cu toate acestea, misiunea sa nu este întotdeauna ușoară, mai ales atunci când este vorba despre transmisiuni în direct. Recent, Mihai Dedu a împărtășit deschis că, de-a lungul timpului, a avut câteva momente delicate și a făcut câteva greșeli în fața camerei de filmat.

Mihai Dedu a venit la muncă băut

Într-un interviu acordat în cadrul unui podcast, Mihai Dedu a dezvăluit cu sinceritate că a avut un episod mai puțin mândru din cariera sa – acela când a fost la muncă sub influența alcoolului. Această întâmplare a avut loc în anul 1997, când, crezând că este liber, s-a dus la o petrecere unde a consumat alcool.

„Oricum nu s-a văzut nimic, dar nu-mi ieșea. Am făcut intro-urile scurte. Lui Anghel Iordănescu i-am spus Tata Puiu, ca să scap. Nu-mi ieșeau cuvintele. Eu le citeam, dar mă întrebam ce fac dacă mă încurc. Îmi era că dau în ceva, ori se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ. Am simplificat toate știrile, le-am făcut de 8 secunde. Jurnalul ăla a fost bliț, țiplă, nu s-a prins nimeni”, a povestit Mihai Dedu.

Mihai Dedu a fost mereu conștient de greșelile pe care le-a făcut

De-a lungul unei cariere pline de experiențe, Mihai Dedu a fost conștient de greșelile sale pe care le-a făcut în fața camerei de filmat. Acestea au fost relativ puține în număr, însă au fost momente în care a avut dificultăți, manifestându-se prin bâlbâieli comice.

Mihai Dedu a făcut o retrospectivă a acestor momente, enumerând câteva dintre ele cu umor. Printre acestea se numără momentul în care a încercat să pronunțe numele antrenorului Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld, dar a dat greș repetat, ajungând să spună „Ottmar Fiț, Hiț, Miț”, și a decis să simplifice cu „antrenorul Borussiei Dortmund”.

De asemenea, a menționat momentul în care a spus „Anul viitor al lunii următoare” fără niciun motiv aparent, râzând ulterior de propria sa greșeală.

Alt moment amuzant a fost atunci când a încercat să spună „micuța argentiniancă”, dar a avut dificultăți, numind-o în cele din urmă „micuța arnigentin” sau „micuța din Argentina”.

0146
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.