Media

Suma uriașă pe care Oana Roman o platește Reginei Întunericului pentru înmormântarea Mioarei Roman. Este fabulos!

Mioara Roman a încetat din viață astăzi, în timpul nopții, iar vestea tristă a fost anunțată chiar de fiica sa, Oana Roman. La momentul decesului mamei sale, Oana era pleacată din țară în vacanța și s-a întors de urgență în țară pentru a se ocupa de funerariile mamei sale.

Deși vestea a lovit ca un traznet familia sa, Oana Roman își dorește o înmormântarea fatuasă pentru cea care i-a fost mamă și a ales să lucreze cu Regina Întunericului și cu celebrul ei serviciu de pompe funebre. Oana Roman nu se uita la bani, iar surse apropiate vedetei au declarat pentru fresh24.ro care ar fi și costurile înmormântării.

MIi de euro o vor costa pe Oana Roman înmormântarea mamei sale

Surse apropiate vedetei Oana Roman au declarat pentru fresh24.ro că Oana a cerut Reginei Întunericului să nu se uite la bani și să folosească cele mai de preț detalii pentru înmormântare. Doar sicriul în care Mioara Roman va dormi somnul de veci costa 12000 de lei (aproximativ 2400 de euro).

Regina Întunericului oferă serviciile complete familiei Roman, iar după cum a declarat chiar aceasta într-o emisiune TV doar îmbălsămarea trupului celui decedat costa 6000 de lei (1200 de euro).

Alte surse afirmă că Anamaria Prodan s-a oferit ca Mioara Roman să fie transportată cu celebrul ei drict cu care a uimit România.

Calculele totale au ajuns astăzi la 10.000 de euro și se așteaptă să mai apară costuri suplimentare.

Mioara Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator în azilul din Snagov în care era internată de mai multe luni. Medicii au depus eforturi pentru a-i salva viaţa, dar din păcate nu au mai putut face nimic. Anunţul teribil a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Oana Roman.

„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman alături de Anamaria Prodan

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Mioara Roman a fost timp de 12 ani căsătorită şi cu fostul antrenor de scrimă Iosif Zilahy.

Gabriela Lucuţar a dezvăluit că se va ocupa de înmormântarea Mioarei. Poreclită şi „Regina Întunericului”, Gabriela este prietenă cu Oana Roman şi asociată în firma de pompe funebre cu Anamaria Prodan.

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru click.ro.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Mai mult, ea a dezvăluit că toate detaliile înmormântării erau stabilite încă din luna decembrie a anului trecut, când starea de sănătate a fostei soţii a lui Petre Roman s-a deteriorat.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat şi Catinca Roman pentru sursa citată anterior.

0231
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.