Media

Anamaria Prodan a trecut prin clipe înfiorătoare! Nu și-a revenit nici acum

În cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a avut parte de o situație ce a făcut-o să se enerveze destul de tare. Situație în care a fost pusă a dus-o la disperare. Iată cu ce probleme s-a confruntat sexy impresara!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes vedete din showbiz-ul din România. Dacă pe plan sentimental nu a avut prea mare noroc de-a lungul timpului, Anamaria Prodan e poate bucura de succes nelimitat pe plan profesional.

Vedeta din showbiz-ul de la noi a bifat o mulțime de obiective pe care le avea pe lista sa de dorințe, iar printre ele se numără și reality-show-ul pe care îl are în acest moment, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena Stars.

Anamaria Prodan, momente de panică, în America

În cadrul emisiunii de astăzi, Anamaria Prodan a avut parte și de o situație critică ce a făcut-o să se enerveze destul de tare, la plecarea din centrul orașului Las Vegas, acolo unde s-a distrat pe cinste alături de fiul și de prietenii săi.

Mai exact, la plecarea spre vila de lux pe care o deține la într-un complex renumit al orașului american, impresara nu înțelegea de ce nu vine și cea de-a doua mașină comandată pentru a-i transporta la locuință.

„Deci stăm aici de 40 de minute, nu există așa ceva. Ceva au făcut băieții prost cu a doua mașină. Nouă ne-a venit mașina în 5 minute de la valet. Nu avem cum să stăm niciodată 45 minute la valet să luăm mașina. Ceva se întâmplă și veți vedea că am dreptate.”, a spus Anamaria Prodan.

Ce a pățit vedeta

Intuiția a făcut-o pe vedeta din showbiz-ul de la noi să simtă că ceva se întâmplă. Astfel, după ce autoturismul a sosit, aceasta s-a dus să îl întrebe pe șofer care a fost motivul pentru care a fost nevoită să aștepte 45 de minute după mașină.

Nervoasă pentru că nu a primit explicațiile cerute, Anamaria Prodan a urcat în mașină și a pornit spre casă.

„Când eu va spun că simt când se întâmplă ceva. Eu simt. Doamne ferește! Cică „îmi pare rău”. Mamă! V-am zis că ceva nu e bine. Am încremenit în mașină!”, a mai adăugat Anamaria Prodan, după ce a venit mașina.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0110
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.