Media

Anamaria Prodan a trecut prin clipe înfiorătoare! Nu și-a revenit nici acum

În cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a avut parte de o situație ce a făcut-o să se enerveze destul de tare. Situație în care a fost pusă a dus-o la disperare. Iată cu ce probleme s-a confruntat sexy impresara!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes vedete din showbiz-ul din România. Dacă pe plan sentimental nu a avut prea mare noroc de-a lungul timpului, Anamaria Prodan e poate bucura de succes nelimitat pe plan profesional.

Vedeta din showbiz-ul de la noi a bifat o mulțime de obiective pe care le avea pe lista sa de dorințe, iar printre ele se numără și reality-show-ul pe care îl are în acest moment, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena Stars.

Anamaria Prodan, momente de panică, în America

În cadrul emisiunii de astăzi, Anamaria Prodan a avut parte și de o situație critică ce a făcut-o să se enerveze destul de tare, la plecarea din centrul orașului Las Vegas, acolo unde s-a distrat pe cinste alături de fiul și de prietenii săi.

Mai exact, la plecarea spre vila de lux pe care o deține la într-un complex renumit al orașului american, impresara nu înțelegea de ce nu vine și cea de-a doua mașină comandată pentru a-i transporta la locuință.

„Deci stăm aici de 40 de minute, nu există așa ceva. Ceva au făcut băieții prost cu a doua mașină. Nouă ne-a venit mașina în 5 minute de la valet. Nu avem cum să stăm niciodată 45 minute la valet să luăm mașina. Ceva se întâmplă și veți vedea că am dreptate.”, a spus Anamaria Prodan.

Ce a pățit vedeta

Intuiția a făcut-o pe vedeta din showbiz-ul de la noi să simtă că ceva se întâmplă. Astfel, după ce autoturismul a sosit, aceasta s-a dus să îl întrebe pe șofer care a fost motivul pentru care a fost nevoită să aștepte 45 de minute după mașină.

Nervoasă pentru că nu a primit explicațiile cerute, Anamaria Prodan a urcat în mașină și a pornit spre casă.

„Când eu va spun că simt când se întâmplă ceva. Eu simt. Doamne ferește! Cică „îmi pare rău”. Mamă! V-am zis că ceva nu e bine. Am încremenit în mașină!”, a mai adăugat Anamaria Prodan, după ce a venit mașina.

0116
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.