Magazin

Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2024. Multe evenimente se produc simultan, primăvara începe cu mari câştiguri pentru unele zodii, dar cu decepţii în dragoste pentru altele

Cunoscuta astrologă a citit în astre şi vine cu previziuni speciale pentru prima lună de primăvară. Martie aduce implicare din partea oamenilor, vigilență și interes pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru

Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum stau lucrurile pentru zodii în următoarea perioadă și a venit cu vești rele pentru unii nativi. Cine va avea parte de surprize mari, dar și cine va avea de suferit în urma evenimentelor astrologice care vor urma.

Prima lună de primăvară începe cu o încărcătură planetară pe Vărsător și Pești. Martie aduce implicare din partea oamenilor, vigilență și interes pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru, a mai spus Camelia Pătrășcanu, la Canal 33. Este un curent de co-participare. Toată lumea vrea să ajute. Urmează vremuri intense, respectiv multe evenimente care se produc fie simultan, fie la foarte scurt timp unele de celelalte.

Până pe 22 martie 2024, Marte va rămâne în semnul zodiacal al Vărsătorului, marcând un tranzit destul de puternic și energic. Această poziționare astrală va aduce schimbări semnificative și influențe puternice asupra vieții noastre colective.

Tranzitul lui Marte în Vărsător va fi însoțit de întâlnirea cu Mercur și Soarele, după care va merge alături de Venus în aceeași constelație.

Această conjuncție astrală are un impact profund asupra maselor și poate determina apariția unor evenimente care vor afecta un număr mare de oameni. Este momentul în care suntem chemați să fim conștienți de forțele care ne îndreaptă destinul colectiv și să fim pregătiți să ne adaptăm la schimbările și transformările care vor avea loc în jurul nostru.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2024 Berbec

Prima parte a lunii este agitată în plan social pentru acești nativi, poate chiar tensionată. Berbecii vor avea nevoie de susținere. Cu această ocazie își vor și reanaliza relațiile de prietenie. Au șansa să rezolve niște probleme spinoase, dar nu singuri. Trebuie fie să ceară, fie să accepte ajutor, și să mulțumească pentru el. Unde sunt piedici foarte mari, Berbecii trebuie să analizeze dacă acela este drumul pentru ei. Atenție la datorii în a doua jumătate a lunii martie, la dobânzi și termene, dar și la împrumuturile către ceilalți.

Taur

Începutul lunii martie poate aduce mici tensiuni din cauza schimbărilor de la locul de muncă sau din viața personală. Taurii au sentimentul că nu pot ține pasul cu transformările din viața lor și e posibil să aibă o criză de autoritate. În prima jumătate a lunii vor să se impună. A doua jumătate a lunii e frumoasă, lucrurile se calmează. Taurii primesc înțelegere, susținere și afecțiune. Se pot apropia de o veche cunoștință. Comoditatea sau temerile îi vor face precauți, însă. Vor avea parte de întâlniri frumoase luna aceasta.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2024 GEMENI

Pentru Gemeni, începutul de martie poate aduce stări contradictorii, ba vor să stea, ba să plece. Au multe planuri și nu știu cu ce să înceapă. Vin tot felul de vești și nu știu în ce să se încreadă și ce are relevanță în vieților lor. În a doua jumătate a lunii contextele sunt mai clare. O persoană cu autoritate are o contribuție foarte importantă, oricât i-ar enerva. Această persoană îi ajută pe Gemeni să diagnosticheze mai bine o situație. Abia apoi înțeleg locul și rolul lor.

Horoscop martie 2024: RAC

Racii au o primă jumătate a lunii martie problematică. O problemă vizează confortul. Au multe emoții. Încep să analizeze dacă există un viitor comun cu partenerul și, dacă nu, ce pot face în acest sens. Pe acei Raci pentru care lucrurile nu merg, contextul astral îi împinge să facă un pas în spate, deși nu le stă în caracter. A doua jumătate a lunii vine cu planuri și călătorii. Ies din cotidian și își aerisesc mintea. Unii își ocupă mintea cu un nou interes.

La începutul lunii martie legăturile personale ale Leilor sunt stimulate de Marte și Venus. Acest lucru le dă farmec, dar și orgoliul să fie remarcați. S-ar putea să sară calul, să facă lucruri extravagante. Atenție pentru Leii care vor să-și facă îmbunătățiri estetice, riscă să depășească măsura. În relațiile personale cer mult și aproape vor să-l subordoneze pe celălalt. A doua jumătate a lunii îi face mai înțelepți. Datorită acestei armonii înțeleg că sunt iubiți și se liniștesc. Atmosfera e blândă și Leii pun preț pe tot ceea ce primesc. Realizări și în casă pentru unii Lei, respectiv reparații, rezolvări.

Citește AICI pentru restul zodiilor!

066
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.