Știri

Petre Roman, in lacrimi la capataiul Mioarei Roman: „A fost un moment unic”

Vestea că Mioara Roman a murit a venit ca un fulger, iar toți cei ce au cunoscut-o și apreciat-o de-a lungul anilor au mers zilele acestea la biserică pentru a-și lua rămas-bun! Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în somn, după ce a suferit un stop cardiac.

Mama Oanei Roman s-a luptat mult cu probleme de sănătate în ultimii ani, mai ales pentru că suferea de unele boli, inclusiv Parkinson.

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman se află la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală, iar astăzi va fi condusă pe ultimul drum la cimitirul Reînvierii din București, acolo unde va fi locul ei de veci.

Astăzi, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la biserică. Oameni apropiați au mers să îi aducă un ultim omagiu. Și Petre Roman a fost văzut în timp ce a trecut să își ia rămas bun de la fosta lui soție. Au urmat momente grele la priveghi.

Petre Roman a fost văzut la biserica unde mâine va avea loc slujba de înmormântare. A mers să îi aducă un ultim omagiu, dar și flori femeii cu care a fost căsătorit 34 de ani. Apropiații spun că a fost un moment dificil pentru Petre Roman să își vadă fosta soție, pentru ultima oară, la priveghi și a evitat să se privească spre zona în care se afla sicriul.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Petre Roman, primele declaratii dupa moartea fostei sale sotii

„Imi pare rau ca s-a dus dintre noi, dar ea o lunga perioada s-a luptat cu o boala grea. A facut-o cu personalitatea pe care o avea. Era un om foarte puternic, foarte inteligent si foarte pregatit. Era o persoana foarte culta. A facut mult bine in viata ei. A oferit sprijin oricui. A fost un profesor absolut remarcabil si sunt convins ca sunt foarte multi oameni tineri, si nu numai, au deprins foarte multe lucruri de la ea. A fost greu pentru ea. S-a luptat mult cu boala si sunt sigur ca Dumnezeu o ia sa o odihneasca”, a spus Petre Roman, pentru Antena Stars.

0143
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.