Știri

E oficial: „Nu mai suntem împreună” » „Cuplul anului” s-a destrămat

Matteo Berrettini (27 de ani, 129 ATP) a anunțat că s-a despărțit de Melissa Satta (38 de ani).

Italienii atrăgeau atenția asupra unei crize în cuplu încă de la începutul lunii, iar jucătorul de tenis a făcut acum totul oficial. Relația lui cu Melissa s-a încheiat. Cei doi erau împreună de aproximativ un iar, iar revista Chi i-a numit „cuplul anului” în 2023.

„Eu și cu Melissa nu mai suntem împreună. Pot doar să spun că ce am avut noi a fost foarte frumos. O relație intensă. Ne respectăm foarte mult reciproc.

Nu voi spune mai mult de-atât pentru că nu-mi place să vorbesc public despre viața mea persoană. Nu s-a întâmplat nimic special care să ducă la despărțire. Trebuie să-i mulțumesc pentru perioadă în care am trăit împreună, în ciuda dificultăților avute”, a declarat Berrettini, citat de The Sun.

Primele zvonuri despre despărțirea lor au apărut în februarie, când jucătorul de tenis nu a reacționat de ziua Melissei.

„Pe teren, în sala de sport, în discuții intense cu noul antrenor Francisco Roig. Cele mai recente imagini de pe rețelele sociale ale lui Berrettini de la Monte Carlo relevă noua sursă de putere găsită de fostul finalist de la Wimbledon, care a fost scos din circuit în acea fatidică zi de 31 august, când s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul turului doi al US Open.

Munca intensă din aceste zile ne oferă, în sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea, cu scopul destul de evident de a reveni pe teren în martie pentru Indian Wells și Miami.

Dacă dragostea lui pentru tenis l-a aprins din nou, dragostea lui pentru Satta pare să se fi stins definitiv după zile de zvonuri necontrolate: ieri a fost ziua de naștere a prezentatoarei TV de 38 de ani, iar Matteo nici măcar nu i-a dat un like pe rețelele de socializare, confirmând că cei doi se află într-o criză de cuplu

S-a vorbit inclusiv despre căsătorie, iar Maddox, fiul pe care Satta îl are cu Kevin-Prince Boateng, s-a atașat imediat de noul partener al mamei sale”, a notat Gazzetta dello Sport

0175
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.