Media

S-a luat decizia. Ce pedeapsă a primit Micutzu dupa ce a facut un scandal monstru pe Calea Victoriei

Actorul de stand up comedy Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, scapă de urmărirea penală în dosarul de ameninţare după ce în urmă cu doi ani şi jumătate a fost implicat într-un scandal monstru care s-a lăsat cu îmbrânceli și geamuri sparte.

Procurorii au înlocuit urmărirea penală în cazul actorului cu o măsură mai blândă, deoarece susţin că infracțiunile pe care el le-a comis nu sunt dintre cele mai grave.

Cosmin Nedelcu va face, în schimb, muncă în folosul comunităţii. Mai exact, va lucra fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care l-au batjocorit, ceea ce l-a iritat pe actor. Apoi, totul a degenerat și s-a ajuns la bătaie.

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi.

0150
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.