Știri

Rugăciunea care elimină tot răul din viața ta. Se rostește în fiecare seară

Pentru a avea o relație cu Divinitatea, putem rosti rugăciuni zilnic. Pentru a scăoa de răul din viața ta, se pot spune cuvintele de mai jos și vei avea parte de o viață liniștită și plină de bucurie.

Rugăciunile sunt o parte importantă a multor tradiții religioase și culturale și sunt spuse din diferite motive. Pentru mulți credincioși, rugăciunea este o modalitate de a comunica cu divinitatea sau cu forța spirituală în care cred. Persoanele pot ruga pentru ajutor, îndrumare, binecuvântare sau mulțumire.

Rugăciunea care elimină răul

Dacă simți că s-au acumulat prea multe energii negative, poți spune rugăciunea de mai jos. Locuința ta se va curăța și vei putea să ai o viață liniștită.

„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere. Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina

Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt.

Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.

Rugăciunea lui Arsenie Boca care te scapă de supărări

Arsenie Boca rostea zilnic câteva o rugăciune importantă. Se poate spune și de către creștini și va aduce alinare și liniște. Credincioșii trebuie să aibă inima deschisă și convingerea că vor scăpa de supărările din viața lor.

”Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de ură, de desfrânare și de invidie! Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gelozie, de mânie și de frică!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de farmece și de vrăjitorie!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de destrămarea familiei și de orice rău ascuns!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne! Tu, Doamne, care ai spus: „Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria eliberarea de orice formă a răului și bucuria veșnică, întru împărăția Ta.

0500
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.