Știri

Fabrica din România, care produce electrocasnice pe bandă rulantă, face angajări. Se dau bonuri de masă, prime şi programe de pregătire

O fabrică de renume din România face angajări, iar lista posturilor pentru care se caută oameni este destul de mare.

Una dintre fabricile cu renume angajează personal, iar beneficiile nu sunt deloc de neglijat.

Compania Arctic, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai performante din România, dar și din Europa. Recent, unitatea deschisă la Ulmi s-a lăudat cu mașina de spălat cu numărul patru milioane.

Compania Arctic, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai performante din România, dar și din Europa. Recent, unitatea deschisă la Ulmi s-a lăudat cu mașina de spălat cu numărul patru milioane.

Compania Arctic din România a fost deschisă în 2019, iar de atunci, s-a focusat pe crearea celor mai bune electrocasnice.

Fabrica de la Ulmi este dotată cu echipamente de ultimă generație, dar și cu cele mai avansate tehnologii de automatizare.

Electrocasnicele produse de Arctic România sunt destinate exportului. Mai exact, 80% din producție ajunge în țări precum Paraguay, Senegal, Tunisia sau Guineea.

Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să lucreze la Arctic România

Compania Arctic are planuri mărețe și nu exclude posibilitate de a ajunge la cinci milioane de mașini de spălat anul acesta.

Însă, pentru acest plan, este nevoie și de forță de muncă. Potrivit anunțurilor postate pe platformele de profil, Arctic România caută tehnician RD Office.

Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să îndeplinească o serie de cerințe. Prima și poate cea mai importantă este deținerea unui diplome de licență sau de masterat în domeniul ingineriei. Dacă diploma este de inginer mecanic, cu atât mai bine.

Aplicanții trebuie să se asigure că înțeleg foarte bine desenele tehnice, graficele și diagramele. De asemenea, este importantă abilitatea de a utiliza corect echipamentul pentru determinarea curentului și alte unelte mecanice.

Tot de pe lista cerințelor pe care Arctic România le are de la viitorii angajați fac parte și competențe digitale și cunoașterea limbii engleze la nivel intermediar.

După lista cu cerințe urmează și lista cu beneficii, care nu este deloc una mică. Arctic România pune le dispoziția angajaților vouchere de masă, bonusuri, programe de pregătire și de asigurare de viață, potrivit fanatik.ro.

0137
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.