Știri

Cutremur într-o zonă cu mulți români. Oamenii s-au speriat și au ieșit pe străzi

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 a fost înregistrat duminică dimineață în apropiere de Napoli.

Seismul de magnitudine 3,4 a avut loc la ora 10:02 si epicentrul său a fost înregistrat în Bagnoli, la granițele dintre municipalitățile Napoli si Pozzuoli, la o adâncime de doar 3 kilometri, conform lI Messaggero.

Resimit în întreaga zonă a Campi Flegrei și în districtele vestice ale orașului Napoli, inclusiv în Agnano, Pianura, Soccavo, Fuorigrotta si Posillipo, cutremurul a generat momente de panica printre locuitori.

Multi oameni au ieșit pe străzi speriați, iar rețelele de socializare au fost inundate cu rapoarte despre această experiență înfricoșătoare.

Din fericire, până în acest moment, nu au fost raportate pagube materiale sau persoane rănite, potrivit Știri Diaspora.ro

Cutremurul a fost urmat de alte cinci fenomene seismice de intensitate mai mică, ultimul înregistrându-se la ora 10:08, cu același epicentru și la o adâncime foarte mică.

În ciuda magnitudinii relativ moderate a acestui cutremur, el a fost suficient de puternic pentru a stârni îngrijorare în rândul populației, datorită amplorii și localizării sale.

0161
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.