Media

Din păcate este vorba de Andreea Bănica. Medicii fac tot ce pot

Andreea Bănică trece prin momente grele. Artista se confruntă cu o problemă de sănătate gravă. Din nefericire, această problemă îi dă mare bătăi de cap.

La vârsta de 45 de ani, Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită. Este soție, mamă și o artistă foarte apreciată la noi în țară. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să-și creeze o carieră de succes, la care unii doar visează. Cu toate că are o familie fericită și este împlinită din toate punctele de vedere, necazurile nu au ocolit-o. Artista suferă de o boală gravă, care îi dă mari bătăi de cap.

În urmă cu puțin timp, vedeta a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Se pare că Andreea Bănică ar fi observat ceva la corpul său, lucru care a determinat-o să meargă la medic.

În primă fază, cântăreața a încercat să rezolve problema prin diete și sport. Din nefericire, eforturile sale au fost în zadar.

De ce boală suferă Andreea Bănică. Îi dă mari bătăi de cap

Văzând că nu găsește o cale de mijloc pentru a rezolva situația, artista a apelat la ajutorul unui specialist.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a dezvăluit Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

După vizita la medic, Andreea Bănică a aflat că suferă de diastază abdominală. Mai exact, diastaza abdominală este o boală care apare cel mai des în cazul femeilor care au născut. Cântăreața este mama a doi copii.

Cu toate acestea, Andreea Bănică a luat decizia ca, momentan, să nu recurgă la intervenția prin care poate scăpa de această problemă. Intervenția chirurgicală este singura modalitate prin care poate scăpa de această boală.

Mai mult, artista a dezvăluit că o deranjează vizual diastaza și că se simte mereu balonată.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

0181
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.