Media

Imaginea dură postată de Theo Rose. Iubita lui Anghel Damian a stârnit un val de reacții: ”N-am vrut să fiu slabă”

Theo Rose (26 de ani) este o artistă excepțională, iar în urmă cu aproximativ doi ani a acceptat și provocarea de a juca într-un serial, difuzat la Pro TV. Cântăreața interpretează rolul Verei în ”Clanul”, producție regizată de iubitul ei, Anghel Damian. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri despre una dintre cele mai grele secvențe ale ei.

Theo Rose o interpretează pe Vera, o tânără avocată, în serialul ”Clanul”, de la Pro TV. Producția a ajuns deja la sezonul al treilea și este foarte îndrăgită de publicul din România. Actoria i-a deschis artistei noi orizonturi. Deși nu a avut experiență în acest domeniu, a reușit să facă față cu brio provocărilor. Echipa, din care face parte și Anghel Damian, a ajutat-o foarte mult să își înfrângă temerile.

Theo Rose, dezvăluiri despre serialul ”Clanul”, de la Pro TV: ”N-am vrut să fiu slabă”

Theo Rose a dezvăluit că personajul ei s-a schimbat foarte mult în sezonul al treilea, iar de această dată oamenii au putut să vadă și o parte mai întunecată a Verei. Vedeta a fost nevoită să joace secvențe extrem de dure. Despre una dintre acestea a vorbit recent. Artista a mărturisit că i-a fost frică, însă nu a vrut să pară slabă și a dat tot ce are mai bun. De asemenea, a primit susținere necondiționată din partea colegilor de platou.

„O secvență grea, da! Mi-a fost frică de ea, nu vă mint. Însă, cea mai importantă deprindere pe care am căpătat-o jucând în Clanul este libertatea. Libertatea pe care o dau textului să-mi acceseze emoțiile reale.

Nu știu cum am făcut. Probabil din disperare. N-am vrut să fiu slabă și, mai mult decât atât, m-am gândit că ar fi bine să mă pot uita și peste câțiva ani la ce fac acum. M-a ajutat tare echipa. Sunt așa de treaba că m-am simțit foarte rapid în largul meu.

Nu mi-a mai fost frică de ridicol. N-am trecut printr-o durere ca cea a Verei, dar a trebuit să mi-o imaginez și să o simt cât de real posibil. Sunt convinsă că se putea mai mult, dar e un început.”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose, stânjenită de primele sale apariții în ”Clanul”

Înainte de a debuta sezonul al treilea al serialului ”Clanul”, Theo Rose a făcut o serie de declarații despre provocările pe care le-a avut de înfruntat. Artista a mărturisit că, inițial, era stânjenită atunci când se primea la televizor. Acum, simte că a evoluat.

„Actoricește m-a provocat foarte mult și sunt foarte fericită de ce a ieșit. În sezoanele trecute, atunci când mă uitam la TV, eram ușor stânjenită, ăsta este un inside pe care îl spun, nu l-am mai spus, dar nu eram foarte mulțumită de performanța mea actoricească. De data asta, pot să remarc o evoluție.

Vera se schimbă foarte mult sezonul ăsta. În sezonul trei, oamenii o să descopere și o latură mai întunecată a Verei și cum alege ea să acționeze atunci când este pusă în dificultate și când se află în fața unor alegeri dificile”, a declarat Theo Rose, în urmă cu câteva luni, pentru Pro TV.

0229
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.