Știri

Cum arată actuala iubită a lui Nicolae Guță

Pe Nicolae Guță îl cunaoste o țară întreagă. Acesta este un cunoscut interpret de muzică de petrecere de la noi și, de altfel, unul dintre cei mai apreciați din toate timpurile. Dacă pe plan profesional a avut parte de succes, iată că nici pe plan personal nu o duce mai rău.

Chiar dacă artistul s-a iubit cu multe femei de-a lungul timpului, fiind artistul din România cu 12 copii, iată că acum a decis să se liniștească, astfel că o domnișoară i-a pus capac cântărețului.

Chiar dacă artistul s-a iubit cu multe femei de-a lungul timpului, fiind artistul din România cu 12 copii, iată că acum a decis să se liniștească, astfel că o domnișoară i-a pus capac cântărețului.

Nicolae Guță este mai fericit ca niciodată, iar fericirea pe care o simte i-o datorează chiar actualei sale iubite. Noua parteneră din viața artistului este o domnișoară blondă, care a reușit să îi fure inima acestuia.

Nu cu foarte mult timp în urmă, mai multe imagini cu noua cucerire a lui Nicolae Guță au apărut în mediul online.

Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre, una dintre imagini avându-i protagoniști chiar pe cei doi, îmbrăcați special ca pentru un eveniment, în timp ce tânăra îl sărută pe frunte pe artist.

Cât de bine se înțeleg manelistul și nora lui, Raluca

Chiar dacă 17 ani, vârsta este doar un număr. După ce s-a lansat în muzică, fiul lui Nicolae Guță și-a făcut publică și relația, pe care nu a putut să o țină prea mult timp ascunsă.

De curând, în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, Nicolae Guță a vorbit despre Raluca, tânăra care i-a furat inima fiului său.

Potrivit declarațiilor făcute, se pare că manelistul a apucat să o cunoască pe iubita fiului său, de care este foarte mândru și pe care o consideră deja nora lui.

„O pot considera ca pe fata mea. Mi-a dat Dumnezeu o noră bună și frumoasă, în același timp un om care chiar merită să fie respectată și să fie lângă Alberto.”, a declarat Nicolae Guță, pentru Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI:

0115
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.