Media

Câştigători Power couple 2024. Răsturnare de situaţie, un cuplu eliminat revine în competiţie şi câştigă show-ul. S-au dat de gol

Răsturnare de situație în următoarea ediție de la Power Couple Rmânia. Deși au fost eliminați, Daiana Anghel și Sorin Gonțea revin pe insula Gozo din Malta.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați în ediția din 6 martie de la Power Couple, dar vor reveni în competiția care se desfășoară în Malta. Potrivit ultimei postări de pe pagina de Instagram Viperele Vesele, cei doi urmează să revină în emisiune și reușesc să câștige competiția.

Până și Daiana le-a dat de înțeles telespectatorilor că noile schimbări îi vor surprinde. La scurt timp după plecarea acasă, aceasta a fost complimentată de către fani pe rețelele sociale pentru parcursul din emisune, dar reacția ei a lăsat loc de interpretări.

„De ce vă grăbiți ca fetele la măritat”, lăsând de înțeles că încă nu s-a terminat parcursul său în competiție, iar pe cei de acasă îi mai așteaptă multe surprize în ediția de luni.

Viperele Vesele au făcut și ele o postare referitoare la reacția ulterioară a Daianei, cea care ar urma să câștige competiția.

„Pentru persoanele care au anunțat „prima greșeală a paginii de Instagram Viperele Vesele”, care „s-au grăbit ca fata mare la măritat”, ca să o cităm pe câștigătoarea emisiunii Power Couple, Daiana Anghe, vă lăsăm aici un print edificator luat de pe canalul ei de difuzare. Gura păcătosului / câștigătorului adevăr grăiește”, au scris Viperele Vesele, pe Instagram.

Daiana și Sorin au fost propuși spre eliminare alături de cuplul format din Anamaria și Tudor Ionescu. Cu toate că cei din urmă au pierdut banii, au fost aleși să rămână în continuare în competiție.

„Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe, fără discuții. Ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi.”, a spus Daiana Anghel.

0185
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.