Media

Ce secret tragic a aflat Cristina Șiscanu despre moarte tatălui său. Este distrusă, ea nu știa nimic

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este în doliu. Cunoscuta prezentatoare TV trece prin momente cumplite. Chiar vedeta din showbiz-ul de la noi a făcut anunțul extrem de trist, în urmă cu doar câteva momente. O persoană dragă din viața ei a trecut în neființă și a lăsat în sufletul ei doar tristețe. Iată despre cine este vorba! Tatăl sau i-a ascuns un mare secret despre starea lui de sănătate.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunsocute, dar și apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Cunoscuta prezentatoare TV a bifat succesul atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, iar totul pare că merge din ce în ce mai bine pentru ea.

Cristina Șișcanu, în doliu

Cristina Șișcanu este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, dar și cu fiecare eveniment de care are parte.

Așa a făcut și de această dată, însă nu a avut un motiv de bucurie. În urmă cu doar câteva momente, vedeta din showbiz-ul de la noi a transmis celor ce o urmăresc un mesaj extrem de trist.

O persoană dragă din viața prezentatoarei TV a trecut în neființă

Mai exact, tatăl soției lui Mădălin Ionescu a trecut, în cursul zilei de vineri, 8 martie 2024, în neființă și a lăsat un gol imens în sufletul acesteia.

Mai mult decât atât, anunțul dureros a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a Cristinei Siscanu, alături de un mesaj sfâșietor.

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu, pe pagina ei oficială de Facebook.

În urma postării făcute de vedetă, o mulțime de persoane i-au urat câteva cuvinte în semn de regret pentru pierderea suferită.

„Dumnezeu să îi lumineze calea spre odihna cea veșnică!”, „Condoleanțe! Acolo, sus, e nevoie de dumnealui!”, „Dumnezeu să-l ierte! Nu cred. Putere să treceți peste acest necaz!”, „Trist… prin asta am trecut și eu acum 3 ani. Mi s-a rupt sufletul, mai ales că nu ne-am luat rămas bun. Sincere condoleanțe! Cred că atât cât a trăit a fost mândru, tare mândru de tine. Într-o zi vă veți revedea”, „Sincere condoleanțe! A avut parte de multă dragoste din partea familiei! Multă empatie și afecțiune! Odihnă veșnică!”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să vă dea puterea necesară de care aveți nevoie”, „Odihnă veșnică tatălui dumneavoastră, azi în această zi de 8 martie.”, au fost doar o parte din mesajele de susținere scrise de fani în secțiunea de comentarii a postării de pe Facebook.

Ce secret tragic iar fi ascuns tatăl Cristinei Șișcanu

Surse apropiate familiei vedetei au declarat pentru fresh24.ro că tatăl vedetei ar fi știut că are probleme grave de sănătate, dar ca s-p protejeze pe fiica lui i-a ascuns acest lucru.

0207
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.