Media

Din păcate este vorba de Soțul Ilenei Stana Ionescu. Medicii au făcut tot ce au putut…

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și soțul său, Andrei Ionescu (97 de ani) sunt împreună, la bine și la greu, de aproape șapte decenii! Cei doi sunt căsătoriți de 66 de ani, au un fiu împreună de care este tare mândru, deoarece are o carieră de invidiat în America ca medic și o familie frumoasă. Contactat de Click! actorul ne-a mărturisit ce probleme grave cu vederea are.

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc.

Eu sunt resemnat cu această situație medicală. Eu îi mulțumesc cerului, în fiecare zi, că trăiesc. Problema aceasta cu vederea a apărut de mulți ani dar nu i-am dat eu importanță. Însă, de nouă ani, nu am mai putut conduce mașina din cauză că vedeam umbre când întâlneam un obstacol”

Aniversare imună

Andrei Ionescu ne-a mai mărturisit și cum au sărbătorit ei începutul de primăvară dar și cum sărbătoresc astăzi…când este Ziua Femeii:

„De 1 martie am primit ghiocei, zambile, de la prieteni dragi nouă iar astăzi, de 8 martie, nu facem nimic special. Nu mai gustăm noi asemenea momente. Încercăm să nu ne supărăm din cauza problemelor de sănătate pe care le avem și cam atât”.

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau „Harababura”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 60 de ani. Inițial, actorul spune că nu a plăcut-o deloc, însă treptat s-au împrietenit și au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. Potrivit acestuia, parteneriatul a trecut testul timpului datorită profesiei comune, dar și a compatibilității dintre ei.

„Să vă spun sincer, prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea. Apoi, încet-încet, ne-am împrietenit și, după multă vreme, ne-am și îndrăgostit. Pot spune că dragostea durează toată viață, în ceea ce ne privește.

La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc’, a spus actorul, potrivit playtech.ro.

0172
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.