Magazin

Cele două zodii care vor avea o cumpănă mare după 10 martie. Vine un moment cumplit pentru ele. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că două zodii vor avea parte de niște evenimente marcante. Unii nativi sunt treziți la realitate, alții vor cădea pe gânduri.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Două zodii este bien să fie pregătite pentru orice.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Leii sunt cei care trebuie să schimbe ceva dacă vor să se simtă mai bine. Nativii acestei zodii trec prin momente stresante, iar unele evenimente marcante pot avea loc zilele acestea.

„Schimbați ceva! Umblați la acte și prin acte, acolo se vede că urmează să lămuriți ceva, să limpeziți o situație presantă, grea, dificilă, cu impact afectiv emoțional. Unii vor face ordine în acte, vor ști exact ce și unde sunt, le vor aduce la zi. Alții vor avea o misiune mai dificilă de atât, deoarece actele vin cu ceva din trecut, amintiri. E o perioadă cu impact, cu trăiri, cu niște chestiuni importante”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru anunță zile grele pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Fecioară, astrologul anunță de asemenea un eveniment marcant. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor trece prin ceva, însă nu este clar despre ce e vorba.

Cert este că lucrurile vor fi mai grele, dar și energia este una pe măsură. Poate fi vorba despre o durere, ori despre o trăire ceva mai intensă.

„Vulnerabilitate foarte crescută, în special emoțională. Veți trece prin ceva, veți merge împotriva vântului, veți înota împotriva curentului. Datorită aspectelor care se conturează, adică Lilith care face opoziție cu planetele grele și cu Soarele, care se pregătește să intre în Pești cu toată energia pe care poate să o emane, discutăm de ceva important. Treceți prin ceva, un eveniment de viață emoționant, pozitiv sau nu, o trăire, o durere etc. Nu veți rămâne indiferente!”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

0137
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.