Știri

Ceaiul care te ajută să scapi de părul alb. Iată cum se folosește

În prezent, există mai multe remedii de casă care servesc pentru a acoperi părul gri și pentru a-l readuce periodic la o nuanța întunecată folosind ingrediente care se întâmplă să fie prietenoase cu părul. Acesta se dovedește a fi o alternativă excelentă la produsele comerciale care folosesc substanțe chimice și dăunează părului. Mai jos vă spunem cum să folosiți ceaiul negru pentru a elimina părul gri.

Ceaiul negru se dovedește a fi o băutură care atunci când este consumată vă poate ajuta să vă creșteți nivelul de energie, dar pe lângă faptul că îl consumați sub formă de infuzie, îl puteți folosi ca vopsea naturală și vegetală care va servi periodic la întunecarea și eliminarea părului gri.

Acest ceai este bogat în antioxidanți așa că pe lângă îmbunătățirea stării de sănătate a organismului tău este și bun pentru a-ți menține inima în condiții optime. Pe lângă aceste beneficii pentru sănătate, are și proprietăți care sunt foarte bune pentru a menține părul bine îngrijit.

Cum se folosește ceaiul negru pentru a elimina părul gri?

Un inconvenient asociat cu utilizarea ceaiului negru în calitate de vopsea naturală pentru păr constă în caracterul său temporar. Atunci când efectuați o nouă spălare a părului, culoarea obținută se va estompa.

Cu toate acestea, are mult mai multe avantaje deoarece conține pigmenți întunecați care pot fi folosiți pentru a elimina părul gri atunci când trebuie să acoperiți aceste fire gri urgență și să scoateți în evidență un păr spectaculos. Trebuie spus că este o alternativă excelentă la coloranții care conțin substanțe chimice nocive.

Pentru prepararea ceaiului negru vei folosi patru plicuri și o jumătate de litru de apă purificată. Prepararea este foarte simplă deoarece trebuie să urmezi aceeași procedură ca și când ai fi de gând să pregătești ceaiul pentru a-l consuma.

Urmează să vă spălați părul ca de obicei, cu șampon. Apoi, limpeziți bine. Odată ce ați făcut acest lucru, aplicați ceaiul negru pe părul gri și asigurați-vă că firele sunt bine acoperite. Încercați să răspândiți întreaga infuzie peste tot, pentru a-i da un ton uniform. După aceea, acoperiți părul cu o cască de duș și lăsați-l să stea timp de 45 de minute. Ulterior, clătiți cu apă caldă și aplicați balsam. Veți observa cum părul gri a fost înlocuit cu o nuanță închisă suoerbă.

081
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.