Știri

Salarii de 10.000 de lei pe lună. O mare companie din Romania face angajări

Una dintre cele mai importante companii de bricolaj din România, desfășoară ample procese de recrutare. Fondatorii companiei oferă salarii extrem de generoase. Unde se întâmplă acest lucru?

Dedeman, una dintre cele mai mari companii de bricolaj din România, lansează un amplu proces de recrutare cu salarii atractive.

Postul de consilier de vânzări, de exemplu, beneficiază de un salariu lunar de 6.000 de lei. În același timp, pentru o poziție de project manager se poate câștiga peste 10.000 de lei.

Postul pentru care Dedeman plătește 10.000 de lei

Cea mai căutată poziție în prezent este cea de project manager. Aici, angajații primesc un salariu lunar de la Dedeman de 9.980 de lei. Ei mai au parte și de bonuri de masă în valoare de 600 de lei, și un bonus anual de 47.000 de lei.

De asemenea, postul de casier în București oferă un salariu lunar de 2.400 de lei. La acesta se pot adăuga tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.

Ce cerințe trebuie să se îndeplinească

Cerințele pentru candidați includ experiență pe un post similar. Ei trebuie să aibă cunoștințe în domeniul materialelor de construcție, orientare către client, spirit de echipă, responsabilitate și onestitate, studii medii, și abilități de comunicare.

Doritorii trebuie să știe că se lucrează în ture, inclusiv în weekend. Din atribuțiile lor fac parte următoarele:

Trebuie să se asigure că toate produsele și cantitățile sunt scanate corect;
Să încaseze contravaloarea mărfii și să emită bon fiscal sau factură;
Să întocmească documentele de casă, monetarul, fișa de documente (foile CEC, ordin
de plata, bonuri POS, tichete și altele).
Bani mulți și pentru poziția de consilier vânzări în București

Pentru cei interesați să ocupe postul de consilier vânzări în București, se cer abilități de a întâmpina clienții cu promptitudine și amabilitate, oferindu-le consultanță, contribuind la realizarea comenzilor de aprovizionare, recepționând marfa, actualizând etichetele de preț, gestionând promoțiile și implicându-se în curățenia pe raion.

Cei care vizează poziția de consilier de vânzări la Dedeman pot lua suma de 6.000 de lei.

Horia Bugărin, primarul comunei Dumbrăvița, a anunțat că Dedeman va ridica în Dumbrăvița „cel mai avansat magazin al său din țară”. Această extindere semnificativă a infrastructurii este planificată în apropierea magazinului IKEA, reprezentând o investiție de amploare în sectorul privat.

Dragoș și Adrian Pavăl au început în 1992 cu un butic cu „de toate“ deschis în Bacău. În prezent, afacerea celor doi frați domină retailul de construcții și amenajări cu brandul Dedeman și o rețea de 60 de magazine în țară.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0100
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.