Știri

Cât costă o merdenea în Aerportul Otopeni. Mănânci o masă caldă cu banii aştia

Călătorii care îşi doresc să mănânce în Aeroportul Otopeni pot fi puternic surprinşi de prețurile exagerate. De pildă, o merdenea cu brânză, de doar 160 g, costă cât o masă caldă compusă dintr-o bucată de carne generoasă, garnitură la alegere şi o salată.

Având în vedere recomandarea de a ajunge cu trei ore înainte de îmbarcare, dar şi a regulilor impuse de controlul de securitate, călătorii se găsesc în situația de a deveni clienți ai restaurantelor sau a magazinelor duty-free din aeroport.

Timpul de aşteptare este mult prea mare şi cum nu au voie să treacă de securitate cu recipiente a căror cantitatea depăşeşte 100 de ml, turiştii sunt nevoiți să își cumpere apă, suc sau cafea din interior.

Prețurile de pe Aeroportul Otopeni au explodat literalmente, generând astfel un val uriaş de nemulțumire printre pasageri.

Comercianţii de la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” din Bucureşti stârnesc nemulțumiri și controverse printre călători din cauza prețurile exorbitante.

În GALERIA FOTO puteţi vedea preţurile unor produse puse la vânzare pe Aeroportul Otopeni

O banală gustare pe aeroportul din Capitală poate scoate din buzunarele românilor şi a tuturor turiștilor nu mai puțin de 100 de lei de persoană, dacă mai punem la socoteală şi o sticlă cu apă şi un desert.

De pildă, o merdenea cu brânză de doar 160 gr costă 20 de lei, cât o masă caldă compusă dintr-o bucată de carne generoasă, garnitură la alegere şi o salată, pe care o găsim la o cantină din Bucureşti la doar 20 de lei.

În condiţiile în care, la patiseriile din București, o astfel de merdenea se poate cumpăra cu doar 5 lei. Cu alte cuvinte, pasagerii scot din buzunar de 4 ori mai mult preţul unui astfel de produs de patiserie.

Până și o banală bagheta rustică cu salam uscat are un preţ exorbitant. Pentru un astfel de sendviş, pasagerii plătesc 55 de lei, o sumă enormă pentru un român de rând, ținând cont că salariile din România nu sunt nici pe departe la nivelul celor din vestul Europei, însă prețurile sunt cel puțin similare cu cele din Occident.

0107
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.