Știri

Descoperire șocantă în cazul gemenilor de 10 ani, care au murit intoxicați în casa bunicilor. Ce s-a aflat la scurt timp după tragedie

Tragedie într-o casă din comuna Desa, județul Dolj. Doi copii în vârstă de 10 ani, fraţi gemeni, au murit, iar bunica lor este în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Din primele informaţii, micuţii locuiau cu bunica, tatăl fiind plecat în străinătate. Mama i-ar fi părăsit când aveau doar un anişor.

Caz șocant într-o comună din județul Dolj. Din păcate, o tragedie fără margini s-a petrecut luni dimineață, după ce doi frați în vârstă de doar 10 ani, au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Povestea de viață a micuților este de-a dreptul sfâșietoare. Cei doi locuiau împreună cu bunicii, după ce mama lor îi părăsise încă de la o vârstă fragedă. De asemenea, tatăl lor plecase la muncă în străinătate, însă cei doi bătrâni au încercat să le ofere tot ceea ce aveau mai bun.

Sebi și David au pierdut lupta cu viața la doar 10 ani, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon eliminat din sobă. Bunicul lor a fost cel care a făcut descoperirea șocantă la prima oră a dimineții. De asemenea, bunica celor doi a fost transportată de urgență la spital, starea ei de sănătate fiind una gravă.

În ciuda faptului că au fost abandonați de cei care le-au dat viață, gemenii au fost crescuți cu multă dragoste și sacrificiu de către bunicii lor. Bătrânul este sfâșiat de durere și nu își poate imagina viața fără nepoții lui, pentru care a muncit din greu. Totodată, acesta nu își poate explica cum a avut loc o astfel de tragedie, întrucât s-a asigurat mereu că soba nu este defectă și nu prezintă niciun fel de pericol.

„Așteptam dimineața să mă trezesc să mă trezesc și să îi văd cu zâmbetul pe buze. Au fost niște copii foarte buni(…) Eu de 10 ani e aceeași sobă, tot cu ea ne-am încălzit. Eu m-am îngrijit, am scuturat soba, am schimbat pe la coșuri. Mi-am dat sufletul din mine pentru copiii ăștia, nici nu se discuta dacă nu aveau ceva, făceam tot ce puteam pentru ei. Le-am mai făcut o casă în curte ca să îi țin lângă mine și când se fac mari, i-am iubit enorm, au fost sufletul meu, tot ce au vrut ei pe lumea asta și tot ce au vrut ei.. Nici nu știu dacă mai pot să trăiesc fără ei.”, a mărturisit îndurerat bunicul gemenilor, potrivit Romaniatv.ro.

Cei doi frați învățau foarte bine și aveau rezultate excepționale la școală. Inclusiv profesorii gemenilor sunt șocați de tragedia care a avut loc în comuna Desa. Copiii obișnuiau să participe la concursuri școlare sau diverse spectacole, acolo unde au câștigat o mulțime de premii și diplome.

„Au medalii de la română, matematică, engleză. Concursuri, festivaluri, participau la orice, premii, diplome, tot, foarte trist.. Erau doi copii sensibili, copii care indiferent ce aveau ei, ei erau prezenți. Ei și când erau bolnavi își doreau să meargă la școală” , a declarat unul dintre profesorii celor doi frați, potrivit sursei menționate anterior.

Potrivit ISU Dolj, pompierii au fost solicitați luni dimineața să intervină într-o casă din comuna Desa, unde trei persoane sunt în stare de inconștiență. În locuință se aflau doi copii și un adult.

„Imediat la fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulațe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar”, spun reprezentanții ISU Dolj.

Bunica celor doi copii decedați a fost preluată de ambulață pentru a fi transportată la spital.

Se pare că cei doi copii locuiau cu bunica, după ce aceștia au fost părăsiți de mamă când erau foarte mici, iar tatăl era plecat în străinătate, la muncă. Primele informații arată că tragedia s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

0201

Comments are closed.