Știri

Lumea e în lacrimi! O mare stea s-a stins. A cucerit lumea cu vocea sa

Doliu în lumea muzicii! O mare stea s-a stins. A cucerit lumea cu vocea sa. Chiar și românii au ascultat cu drag melodiile sale. A lăsat în urma sa o soție văduvă și o familie îndoliată.

Eric Carmen a murit! O inimă ce a cântat cu pasiune și a umplut sufletele cu emoții s-a stins în tăcere. Eric Carmen, glasul inconfundabil al trupei americane „The Raspberries”, a părăsit această lume la vârsta de 74 de ani. Vestea tragică a fost adusă lumii de către soția sa.

Eric Carmen și-a scris numele în istorie prin creațiile sale, transformând simple acorduri în ecouri ale inimilor noastre. Melodiile sale: „All by Myself”, „Never Gonna Fall in Love Again” și „Hungry Eyes” au devenit imnuri ale unei generații întregi. Cu piesa lor emblematică „Go All the Way”, The Raspberries a cucerit inimile ascultătorilor. Amprenta lor muzicală a fost perpetuată în filmul „Guardians of the Galaxy”, aducându-le o recunoaștere nemuritoare.

Cu fiecare notă cântată, Eric Carmen a atins corzile inimilor din întreaga lume, păstrându-și locul în inimile fanilor pop-rock pentru totdeauna. Astăzi, în tristețe și recunoștință, ne luăm rămas bun de la un maestru al artei muzicale, a cărui melodie va rămâne vie în eternitate.

În lumina tragicului sfârșit, soția sa, Amy Carmen, a adus aminte lumii că artistul a plecat dincolo în liniște, în somn. Melodiile lui nu vor fi niciodată uitate, rămânând în inimile noastre ca o amintire veșnică a genialității sale.

„Cu imensă tristețe împărtășim vestea sfâșietoare a decesului lui Eric Carmen. Dulcele, iubitorul și talentatul nostru Eric s-a stins în somn, în weekend. I-a adus o mare bucurie să știe că, timp de zeci de ani, muzica lui a atins atât de mulți și va fi moștenirea lui de durată. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei în timp ce plângem enorma noastră pierdere. ‘Love Is All That Matters… Faithful and Forever”, a spus ea, potrivit „The Sun”.

În timp ce și-a rugat admiratorii să respecte intimitatea familiei în aceste momente dificile, detaliile cu privire la cauza și circumstanțele trecerii sale pe Lumea Celor Drepți nu au fost dezvăluite. Cu toate acestea, admiratorii s-au grăbit să-și exprime afecțiunea și admirația pe rețelele sociale, inundând secțiunea de comentarii cu o avalanșă de mesaje încărcate de durere.

În spatele fiecărui mesaj, se ascunde recunoștința pentru modul în care muzica lui Eric Carmen a fost o lumină în întuneric, un refugiu în momentele grele și un acompaniament pentru bucuriile vieții. Spiritul său continuă să trăiască prin fiecare notă, consolând și inspirând generații întregi.

„Sunt complet zdrobit. Ce influență uriașă a avut muzica lui în viața mea”, a comentat un fan.

„Îți mulțumesc Eric pentru muzică și amintiri. Muzica ta a avut o mare influență asupra mea de când aveam 15 ani și chiar am folosit „I was born to love you” ca vals de la nunta noastră. Un astfel de talent muzical, nu vei fi uitat niciodată”, a scris un alt admirator.

„Îmi pare atât de rău pentru toată familia lui. Muzica lui m-a făcut să trec prin multe momente grele în viață. Odihnește-te liniștit Eric”, a spus alt om.

0116
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.