Știri

Ion Țiriac a răbufnit după ce a văzut decizia Simonei Halep: ”Nu ești la Cioflingeni! Vai de mine și de mine”

Simona Halep va reveni în circuitul WTA, după ce a avut câștig de cauză la TAS, care i-a redus suspendarea de 4 ani la 9 luni.

Sportiva din România a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat, care a dus la suspendarea ei pentru dopaj. Halep solicită despăgubiri de aproximativ 10 milioane de dolari, sumă pe care Ion Țiriac o consideră mult prea mică.

Omul de afaceri s-a arătat deranjat de faptul că Simona nu a cerut de 10-20 de ori mai mulți bani și susține că ar trebui ca jucătoarea de tenis să-și găsească o echipă de avocați de top.

”Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane? Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!

Sunt foarte puțini avocați buni, iar eu cunosc doi în Statele Unite. Unul care pe mine m-a costat când am dat ATP-ul în judecată. Milioane, milioane, milioane…”, a spus Țiriac, potrivit gsp.ro.

Cariera româncei a fost una de invidiat, a început să joace tenis la vârsta de 4 ani și a avut rezultate remarcabile încă de la juniori. La 14 ani evolua deja în circuitul ITF, iar înainte să împlinească vârsta majoratului juca primul său meci WTA.

Se întâmpla în primul tur al calificărilor turneului în sală de la Paris, în 2009, în compania Varvarei Galanina. Simona Halep se impunea cu 6-2, 6-4, însă era învinsă în runda următoare de Julia Georges, 4-6, 6-2, 3-6.

De atunci au trecut peste 14 ani, iar Simona Halep s-a schimbat din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. Între timp, fostul lider mondial a apelat la două operații estetice, una de micșorare a sânilor și una la nas.

0185
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.