Știri

Andreea Bălan rupe tăcerea despre relația cu Victor Cornea! A vorbit abia acum

Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a vorbit despre relația ei cu Victor Cornea, inclusiv despre gelozia din cuplu.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune și pe zi ce trece, cei doi amorezi par din ce în ce mai îndrăgostiți.

De asemenea, artista și tenismenul nu mai ezită să se afișeze în spațiul public, ba mai mult, de curând au fost extrem de sinceri și chiar au vorbit despre relația lor, în cadrul unui interviu, abordând mai multe subiecte.

Așadar, întrebată dacă gelozia și-a făcut loc, până acum, în relația ei și a lui Victor Cornea, Andreea Bălan nu a ezitat să răspundă, explicând că ea și partenerul de viață au construit o încredere unul în celălalt, care este greu de stabilizat.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Andreea Bălan a fost întrebată și despre micile dispute din cuplu, în special despre împăcare și cine face primul pas atunci când există discuții mai tensionate.

În acest sens, artista a avut un răspuns la care puțini se așteptau, asta pentru că a explicat că nu există împăcări în cuplul lor, căci nu există certuri, asta datorită firilor lor extrem de calme, care fac mereu tot posibilul să rezolve o situație în liniște.

„Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet.” , a mai spus artista pentru aceeași sursă.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0114
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.