Știri

Alina Sorescu a răbufnit! Ce a povestit artista despre fostul ei soț

Alina Sorescu a avut o replică pentru Alexandru Ciucu, în direct la Prima TV, după ce acesta a susținut de curând că, după despărțirea lor, timp de două luni, el și-a văzut fetițele din căsnicia cu artista doar prin „gardul școlii”.

După un mariaj de 12 ani, cântăreața Alina Sorescu a depus la începutul anului 2022 actele pentru divorțul de Alexandru Ciucu, cunoscutul creator de modă. Procesul lor nu a fost finalizat nici acum, încă se luptă în instantă și pentru programul și domiciliul celor două fetițe pe care le au împreună.

Destul de rar cei doi au ieșit public să vorbească despre separarea lor. În timp ce designerul s-a concentrat la viața lui profesională, artista a fost preocupată de muzica ei, de concertele nenumărate și evenimentele pe care le are.

Cu toate acestea, de curând, Alexandru Ciucu a rupt tăcerea și a vorbit despre separarea de cântăreață. A susținut într-un interviu pentru unica.ro că Alina Sorescu l-a informat despre despărțirea lor printr-un scurt e-mail și că după separarea lor și-a văzut fetițele timp de două luni doar prin „gardul școlii”.

Prezentă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Alina Sorescu și-a promovat noua melodie, „Te rog nu uita”, și, inițial, nu a dorit să vorbească despre viața personală și procesul cu Alexandru Ciucu. La insistențele prezentatorului, ea a dezvăluit că decizia divorțului nu a fost luată peste noapte, de multă vreme avea discuții cu designerul despre despărțire.

„În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă, ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani. În al doilea rând, aș vrea să punctez și că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu…”, a spus cântăreața, în cadrul emisiunii „Agentul VIP”, conform Click.

Provocată de Cristi Brancu, Alina Sorescu a negat și declarațiile conform cărora Alexandru Ciucu mărturisea că vreme de două luni nu și-a văzut fetițele, pe Raisa și Carolina, decât „prin gardul școlii”. „Nu este adevărat. Toate aceste declarații mi se par o coincidență mult prea mare că au apărut acum, când eu am lansat acest cântec. Mi se pare iarăși o coincidență foarte mare că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol și care se va relua peste o lună”, a mai spus Alina Sorescu.

„Deci fetițele și-au văzut tatăl?”, iar răspunsul nu a întârziat să apară: „Da, normal, și o fac în continuare, așa cum programul o impune, dar nu vreau să răspund acestor provocări. Până la urmă, noi avem un proces care este pe rol, nu vreau să se interpreteze că ieșirile mele publice sunt pentru a face probe în instanță. Până la urmă eu am vorbit despre acest divorț strict prin prisma programului fetițelor. Asta este ceea ce am comentat și comentez acum: programul stabil care sper să se stabilească pentru fetițe, un program stabil și sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă, și despre toate celelalte lucruri evident că se va discuta acolo, în instanță. Ceea ce iarăși pot să spun este că declarațiile sunt deformate, iar realitatea este cu totul alta”, a încheiat Alina Sorescu.

În interviul recent pentru unica.ro, Alexandru Ciucu a susținut că cel mai greu moment din viața lui a fost când Alina Sorescu a plecat de acasă cu fetițele. „Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un e-mail cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte, copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie.

Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii, în pauzele dintre cursuri. A fost crunt și pentru mine, dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine.

Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanța președențială pe care am introdus-o la sugestia avocaților mei”.

090
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.