Știri

„Am fost concediați!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, puși în fața faptului împlinit. Prezentatoarea TV și soțul ei au fost anunțați printr-un mesaj că s-a încheiat colaborarea

Aflați în toiul renovărilor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au întâmpinat o problemă majoră. Cei doi au fost „concediați” de designer, după ce acesta a anunțat că vrea să încheie colaborarea.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV ține în permanență legătura cu urmăritorii săi din mediul online și nu se ferește să vorbească și despre lucrurile mai puțin frumoase din viața sa. Așa s-a întâmplat și recent, după ce vedeta a anunțat că a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, ea și Tavi Clonda au fost „concediați” de designerul pe care îl angajaseră. A fost nevoită să ia o hotârăre rapidă, mai ales că reparațiile sunt aproape gata.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în toiul reperațiilor. Se pare că aceștia au decis să colaboreze cu un designer pentru a face ca tot procesul să fie mult mai ușor. Ei bine, chiar dacă bătusera palma și așteptau din clipă în clipă să înceapă tot procesul, designerul i-a anunțat în ultima clipă că nu mai vrea să colaboreze. Totuși, nu a precizat și care ar fi motivul din spatele alegerii sale.

Vestea a căzut ca un șoc, mai ales că prezentatoarea TV și-ar fi dorit să aibă parte de ajutor pentru decor. Acum, Gabriela Cristea spune că este nevoită să se descurce de una singură și să meargă mai departe.

Asta și pentru că ar dura foarte mult dacă ar apela din nou la ajutorul unui specialist. Totuși, i-a sugerat soțului său, Tavi Clonda, să caute un designer pentru zona de studio, în timp ce ea are mână liberă pentru restul locuinței.

„Da, dragilor, ați citit foarte, foarte bine! Am fost concediați. Da, ne-a concediat designerul. În altă ordine de idei, în momentul în care am întrebat dacă lucrăm și noi ceva și facem și noi ceva, ne-a anunțat printr-un WhatsApp că dorește să oprească colaborarea cu noi. Acum, fiecare cu motivele lui. În altă ordine de idei, sunt semi în panică pentru că Florin a cam terminat tot ce înseamnă reparații(…). Eu știu aproximativ cam ce vreau aici, dar acum să vedem pentru că va trebui să mă descurc singură. Nu mai avem timp să o luăm de la capăt cu un desginer, pentru că durează o lună de zile numai până când îți dă primele planșe. Și i-am zis lui Tavi că e foarte simplu. Să-și caute el un designer pentru jos la studio și aici în zona asta a mea o să încerc să îmi fac singură pentru că oricum aveam niște idei clare. O să văd cum mă descurc (…)”, a mărturisit Gabriela Cristea prin intermediul rețelelor sale de socializare.

095
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.