Știri

Decizia care intră în vigoare de pe 1 aprilie. Anunț pentru cei care au aceste telefoane mobile

Aplicația mobilă WhatsApp NU va mai putea fi folosită de pe anumite telefoane întrucât se actualizează continuu, iar unele smartphone-uri nu pot ține pasul cu ea. Ce telefoane mobile apar pe „lista neagră”?

WhatsApp se numără printre cele mai utilizate aplicații mobile. Popularitatea sa a crescut în mod constant de-a lungul timpului. Pentru a se adapta la cerințele oamenilor, se actualizează continuu. De aceea, nu va mai fi accesibil pe o serie de dispozitive mobile, ce nu pot ține pasul.

WhatsApp nu va mai putea fi utilizată pe 35 de modele de telefoane mobile din cauza vechimii sistemului lor de operare. Cele mai multe dispozitive afectate sunt cele fabricate de către Samsung, Sony, Xiaomi, HTC, Huawei, LG, Lenovo, ZTE și iPhone. În rândurile următoare, aveți „lista neagră” completă:

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S Plus
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy Ace Plus
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Core
Samsung Galaxy Trend Lite
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung Galaxy Trend II
Samsung Galaxy X cover 2
Sony Xperia Z
Xiaomi Mi1
HTC One
Huawei Ascend Mate
Huawei Ascend G740
Huawei Ascend D2
LG Optimus L3 II Dual
LG Optimus L5 II
LG Optimus F5
LG Optimus L3 II
LG Optimus L7II
LG Optimus L5 Dual
LG Optimus L7 Dual
LG Optimus F3
LG Optimus F3Q
LG Optimus L2 II
LG Optimus L4 II
LG Optimus F6
LG Enact
LG Lucid 2
LG Optimus F7
Sony Xperia M
Lenovo A820
Faea F1THL W8
Wiko Cink Five
Winko Darknight
Archos 53 Platinum
ZTE V956 – UMI X2
ZTE Grand S Flex
ZTE Grand Memo
iPhone
iPhone 3G
iPhone 3GS
Iphone 4
Iphone 4s
iPhone 5
Iphone 5c
iPhone 6S
iPhone SE
iPhone 6S Plus.

WhatsApp va folosi inteligență artificială
Schimbarea majoră din acest an este introducerea celebrei inteligențe artificiale. Numai telefoanele performante vor permite utilizarea normală a acestei funcționalități.

Oamenii care vor actualiza aplicația mobilă vor fi plăcut surprinși să descopere că inteligența artificială poate realiza adevărate minuni. Cu ajutorul ei, pot fi create fundaluri și imagini de la zero. Mai mult decât atât, ei pot adresa întrebări, la care vor primi răspunsuri într-un timp record.

Deși această actualizare nu este încă disponibilă, atunci când va fi lansată în Google Play sau în AppStore, proprietarii telefoanelor vechi nu vor mai putea să o utilizeze.

0114
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.