Știri

FOTO Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani

Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf de ziua fiului ei. Luca Reghecampf a împlinit 23 de ani şi a avut-o alături pe Mariana Pfeiffer, dar şi pe iubita lui Asiana Peng. Au fost momente speciale.

Mariana Pfeiffer a fost prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf. Au fost căsătoriţi timp de 13 ani, dar au ajuns la divorţ după apariţia Anamariei Prodan în viaţa antrenorului. Mariana locuieşte în prezent în Germania, acolo unde şi-a refăcut viaţa alături de un afacerist.

Prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf s-a revăzut cu fiul ei, care a decis să se întoarcă în România în perioada în care tatăl său o antrena pe Universitatea Craiova. A cunoscut-o pe fosta gimnastă Asiana Peng, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

„La Mulţi Ani, Luca! #22„, a scris Mariana pe contul ei de Facebook. A fost prima ei postare după o lungă perioadă de timp.

Mariana se căsătorise cu Laurenţiu Reghecampf în perioada în care acesta încă era jucător în activitate. O singură dată a oferit detalii despre modul în care s-a încheiat căsnicia lor şi a lansat atunci acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan!

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf mai are alţi doi băieţi, pe lângă Luca: pe Bebeto, din căsnicia cu Anamaria Prodan, şi pe Liam, alături de actuala parteneră, Corina Caciuc. Aceasta este din nou însărcinată şi va aduce pe lume tot un băieţel.

Mariana este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public şi are succes în afaceri. Are de o lungă perioadă de timp un salon de frumuseţe în Germania.

Luca a împlinit vârsta de 23 de ani, iar tatăl lui a profitat de această ocazie pentru a posta o fotografie cu el.

Laurenţiu Reghecampf a postat o fotografie cu fiul său cel mare, pe contul de Instagram, la care a transmis un mesaj scurt: „La mulţi ani, Luca”. Fiul antrenorului român a răspuns în comentarii: „Te iubesc, tata”.

Şi iubita lui Luca, frumoasa Asiana Peng, a transmis un scurt mesaj cu ocazia zilei de naştere a iubitului ei. „La mulți ani, inima mea. Te iubesc!”, a transmis Asiana Peng, pe reţelele de socializare.

0121
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.