Știri

Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital

Aryan, copilul în vârstă de doi ani, dispărut în comuna Tudora din judeţul Botoşani, a fost găsit de autorităţi.

Potrivit unor surse, băieţelul dispărut de acasă ieri, 17 martie 2024, a fost găsit în pădure. Urmează că micuţul să fie transportat la spital pentru a fi evaluat.

Aryan a dispărut, ieri, în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice.

Pe ultimele imagini filmate de o cameră de supraveghere, Aryan a fost văzut când intra în pădure, pe un drum forestier.

Sute de oameni au participat, astăzi, la o acţiune uriaşă de căutare, în care au fost angrenate inclusiv două elicoptere care au survolat zona localităţii, precum şi pădurea în care copilul a fost văzut pentru ultima dată.

Oamenii din Botoșani au fost impresionați de acest caz și au făcut tot ce au putut să ajute la găsirea lui Ayan Radu! Băiatul a fost căutat de peste 200 de oameni, iar autoritățile au intervenit cu elicoptere și un avion civil.

Din cauza temperaturilor mici de afară, șansele ca Radu Ayan să fie găsit teafăr erau minime. Însă, miracolul s-a întâmplat în urmă cu foarte puțin timp.

Tatăl lui Radu Ayan a venit în România
Tatăl lui Radu Ayan a revenit în România, în urmă cu câteva ore. Bărbatul a transmis un apel public și i-a rugat pe oameni să ajute la găsirea lui. Acesta a fost disperat și a mărturisit că îi este dor de copilul lui.

”Mulțumesc tuturor românilor, oamenilor din județ, toți ne ajută foarte mult, dar avem nevoie de mai mult. Ne este dor de copilul nostru. Vă rog, vă implor pe toți, veniți și ajutați-ne! Avem nevoie de voi”, a declarat tatăl lui Radu Ayan.

094
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.