Știri

Bunica lui Radu Ayan, copilul dispărut în Botoșani, a făcut declarații. Băiatul a fost căutat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

În urmă cu o zi, Radu Ayan a dispărut subit de acasă, iar în oraș a urmat o mobilizare uriașă pentru a-ș găsi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar băiatul este tot de negăsit. Bunica băiatului este îngrozită de ce se întâmplă și a făcut declarații. Iată unde l-a văzut ultima dată.

Autoritățile din Botoșani au fost puse în alertă, după ce un băiat a dispărut de acasă. Radu Ayan are doar doi ani, iar în aceste momente nimeni nu știe unde se află.

Bunica lui Radu Ayan îl așteaptă cu nerăbdare acasă și speră să priemască vești bune din partea autorităților. Băiatul a fost căutat toată noaptea de peste 100 de oameni, printre care polițiști și voluntarim timp de 15 ore.

Femeia a dezvăluit că Radu Ayan a ieșit din casă, dar nu a verificat să vadă unde merge, căci obișnuia să se joace în curte.

De această dară, însă, a trăit șocul vieții, când a văzut că Radu Ayan este denegăsit. La foarte puțin timp de când a plecat de acasă, femeia a sunat la 112 și a anunțat dispariția lui.

”Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a declarat bunica băiatului, la observatornews.ro.

Polițiștii îl caută de 15 ore pe băiatul din Botoșani, iar ultima dată acesta a fost filmat de camerele de supraveghere de pe stâlp, în timp ce se apropia de o pădure.

Din cauza zonei în care este căutat, oamenii se tem pentru siguranța lui. Chiar și așa, nu și-au pierdut speranța că va fi găsit în viață.

”Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntar​i”, a transmis poliția.

0161
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.