Știri

Ultimă oră! Incendiu puternic. 11 autospeciale intervin chiar acum de urgență

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, în Delta Văcăreşti. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale, pentru a stinge flăcările.

Incendiul din Delta Văcăreşti a fost semnalat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov, însă flăcările s-au extins pe mai bine de o mie metri pătraţi. Astfel, pompierii au decis suplimentarea autospecialelor de stingere.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi mai multe imagini de la incendiul din Delta Văcăreşti

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 1000 mp, fiind mai multe focare.

Totodată, există pericol de propagare. Ulterior, după aproximativ două ore de la izbucnirea incendiului, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi.

UPDATE – Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, suprafaţa afectată estimată în acest moment este de 7.000 de metri pătraţi şi se lucrează pentru localizarea incendiului.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în Delta Văcăreşti. Suprafaţa afectată este de aproximativ 1000 metri pătraţi, sunt mai multe focare. Exista pericol de propagare”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

La acest incendiu au fost alertate 11 autospeciale de stingere.

065
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.