Media

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a făcut anunțul, în urmă cu puțin timp

Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a făcut, în urmă cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toată lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp în urmă, că a început tratamentul inițial după ce a fost diagnosticată de cancer, boală pe care a descoperit-o în testele de rutină efectuate în ultima perioadă de timp.

Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu ultima postare pe care a făcut-o publică, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram. Prințesa de Wales și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu cancer.

De asemenea, în urma diagnosticului primit din partea medicilor specialiști, soția moștenitorului coroanei britanice a început ședințele de chimioterapie. Se pare că diagnosticul vine după ce regele Charles al III-lea a anunțat, în februarie 2024, că suferă și el de aceeași boală cruntă.

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

Vineri, 22 martie 2024, Kate Middleton, prințesa de Wales, a dezvăluit, prin intermediul rețelelor sociale, că a fost diagnosticată de către medicii specialiști cu cancer.

Mai mult decât atât, soția moștenitorului coroanei britanice a precizat că a început deja tratamentul aferent acestei boli.

Concret, ducesa a mărturisit, prin intermediul unei înregistrări de tip video că are cancer și se află sub tratament.

Prințesa de Wales a făcut anunțul

De asemenea, ea a precizat că a aflat că se confruntă cu această boală în urma mai multor analize pe care le-a făcut în ultima perioadă.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă.

Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratamen.

După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.

Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri​.”, a anunţat Kate Middleton, cu câteva minute în urmă, pe pagina sa de Instagram.

0159
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.