Media

Regele Charles al III-lea, prima reacţie după ce prințesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer

Palatul Buckingham a dat publicității o declarație în care se spune că regele a fost în contact strâns cu prințesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital.

Regele este „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, a declarat palatul, descriind-o pe prințesă ca fiind „nora iubită a monarhului”.

Atât regele, cât și regina „vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”. James Middleton, fratele mai mic al prințesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa și a împărtășit o fotografie cu ei doi din copilărie.

„De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”, a scris el pe Instagram.

Prințesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului. Kate susține că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

Detaliile bolii nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că este încrezător că prințesa se va recupera complet. În declarația prințesei se explică faptul că atunci când a fost operată la abdomen în ianuarie, nu se știa că are cancer.

Kate, prințesa de Wales, urmează un tratament împotriva cancerului | „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi”

Kate Middleton a anunţat că urmează un tratament împotriva cancerului. Ea susține că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

Într-o declarație video, Prințesa de Wales spune că a fost un „șoc uriaș” după „câteva luni incredibil de grele”, conform BBC. Dar ea a transmis un mesaj pozitiv, spunând: „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi”.

Detaliile bolii nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că este încrezător că prințesa se va recupera complet. În declarația prințesei se explică faptul că atunci când a fost operată la abdomen în ianuarie, nu se știa că are cancer.

„Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un ciclu de chimioterapie preventiv și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a declarat prințesa.

Catherine a spus că recuperarea după operația suferită în ianuarie, pentru o afecțiune care nu a fost dezvăluită, a durat ceva timp, iar prioritatea este acum liniștirea familiei sale.

„William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”.

Ea a spus că familia are acum nevoie de timp, spațiu și intimitate. Catherine și prințul William nu sunt acum așteptați să apară alături de familia regală în duminica Paștelui, iar prințesa nu va reveni mai devreme la îndatoririle oficiale.

Palatul a mai spus că absența bruscă a prințului William de la o slujbă comemorativă de la sfârșitul lunii februarie a fost din cauza descoperirii diagnosticului de cancer al lui Catherine.

0193
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.