Media

Cleopatra Stratan a primit un verdict crunt din partea medicilor! „Din păcate nu se poate rezolva nici cu operație”

Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire șocantă pe rețelele de socializare, atunci când a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu poate fi operată. Află cât de greu este să trăiască cu această boală.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, fiind urmărită în mod constant de fanii ei, atât pe rețelele de socializare, cât si la aparițiile TV. Totuși foarte puțină lume știe că aceasta suferă de o afecțiune, care o chinuie încă de la vârsta de doi ani. Mai mult de atât, medicii i-au explicat fiicei lui Pavel Stratan că ar fi inutil să apeleze la o operație, deoarece nu există șanse să scape 100% de problema respectivă.

La vârsta de doi ani, Cleopatra Stratan a fost diagnosticată cu o afecțiune oftalmologică gravă, respectiv astigmatism hipermetropic. Această problemă nu poate fi rezolvată nici cu ajutorul unei operații, motiv pentru care artista preferă să poarte ochelarii cu care s-a obișnuit de atât de multă vreme. Ea a povestit că a încercat să apeleze și la lentile de contact, însă acestea nu au fost de prea mare ajutor, dat fiind că dioptriile ei sunt foarte mari.

„Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari și port ochelari de la 2 ani. M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!’, a povestit Cleopatra Stratan pe pagina ei de Instagram.

Nici chiar la Asia Express nu a renunțat la ochelari, cu toate că nu puține au fost ocaziile când aceștia au încurcat-o în timpul probelor extrem de dificile. Cleopatra Stratan nu s-a putut despărți de ochelarii de vedere nici în ziua nunții și a ales un model care nu a fost pe placul Iuliei Albu. Aceasta din urmă a apreciat că ochelarii Cleopatrei erau „de Dexter”.

„Din punct de vedere al ochelarilor pe care îi poartă… Atunci când purtați ochelari, puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru evenimente. Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică.

De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate.

Pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă’, a semnalat Iulia Albu la „Poliția Modei’.

0157
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.