Magazin

Cristina Demetrescu anunţă că eclipsa aduce schimbări de karmă: „Se anunţă stări de vertij”

Cristina Demetrescu anunță o perioadă destul de interesantă pentru unele zodii. Au loc evenimente neașteptate, iar mai multe uși se vor deschide.

Conform previziunilor făcute de Cristina Demetrescu, vor exista episoade în are planetele se pun un pic în cruce. Asta nu este ansamblul o problemă, pentru că lucrurile merg înainte.

Cristina Demetrescu anunță schimbări mari în funcție de karma după 26 martie. Nu doar că se schimbă viața anumitor zodii, dar atmosfera se schimbă și ea, astfel că vremea s-ar putea să fie diferită. Ce probleme pot apărea? Pe partea de relații, căsnicii, dar și parteneriate.

„Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de Lună în Balanţă, o eclipsă în penumbră, pe 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de Soare, dar axa Berbec-Balanţă, unde se întâmplă aceste eclipsă, chiar asta face.

E o axă balansoar. Se schimbă atmosfera brusc şi vremea, de la rece la cald, şi vremea e influenţată. Dar, vorbim despre eclipsa în Balanţă, care Balanţa guvernează relaţiile, căsătoriile, parteneriatele”, spune Cristina Demetrescu.Ce zodii vor fi afectate? În mare parte toți nativii, însă lucrurile pot merge bine sau rău, în funcție de karma fiecăruia. Totodată, pot exista stări depresive în cazul anumitor nativi.

Alții în schimb s-ar putea confrunta cu anumite dezechilibre, poate chiar să se simtă la pământ. E nevoie de atenție care la echilibrul de zi cu zi, dar și la partea de sănătate.

„În funcţie de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la rău la bine, dar şi de la bine la rău. Se pot întâmpla lucruri, evenimente. Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanţa mai duce către o astenie de primăvară, dar eu îi zic depresie. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbuşire. Atenţie foarte mare! Atenţie la echilibru, stări de vertij, slăbiciune în organism”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Berbec

Berbecilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar, începe business-ul să funcţioneze. Eclipsa le poate afecta căsătoriile sau parteneriatele.

Taur

Taurii sunt rugaţi să nu care lucruri grele pentru că ar putea avea probleme la coloană. Când au de-a face cu ceva mai deosebit ca lucrare, să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate.

Gemeni

Gemenii sunt implicaţi în sezonul relaţiilor, simt nevoia să iubească, să se îndrăgostească. Pentru Gemenii care nu au treabă cu iubirea, se pot ocupa de copii. Acolo pică eclipsa pentru ei, în zona iubirii şi a copiilor.

Leu

Leii nu trebuie să fie naivi în perioada asta şi să ia o informaţie la prima mână, ci trebuie să o verifice. Trebuie să aibă mare atenţie şi la condus.

Fecioară

Fecioarele cheltuiesc mulţi bani, iar cheltuielile e posibil să depășească bugetul.

Balanţă

Balanţele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă, să speculeze și să profite de următoarea perioadă şi să îşi valorifice nişte oportunităţi în bani.

Scorpion

Scorpionii au o sănătate mai delicată, poate chiar din punct de vedere psihologic. Sunt probabile și conflicte în vieţile Scorpionilor.

Săgetător

Săgetătorii stau ceva mai bine, ei trebuie doar să evite anturajele, grupurile, prietenii, să stea mai singuri, să evite aglomeraţiile. Pentru ei, karma colectivă e problema acum.

Capricorn

Capricornii sunt un pic iritaţi, vorbim de relaţia Capricornului cu femeile, de o şefă, s-ar putea să îşi dea demisia.

Vărsător

Vărsătorii pot fi epuizaţi şi au tendinţa să renunţe la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, sau invers.

Peşti

În privinţa Peştilor, apare un risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere aveţi în cineva, în perioada asta, nu este momentul să bateţi palma

069
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.