Știri

James, fratele Prințesei de Wales, mesaj emoționant. Fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe urmăritori

După ce Kate Middleton a dezvăluit că suferă de cancer, fratele său a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dar și o fotografie din copilărie, în care apare alături de sora sa.

Marea Britanie este în stare de șoc, după ce Regele Charles și Prințesa de Wales au fost diagnosticați cu cancer.

Recent, Kate Middleton a anunţat că se află în primele etape ale tratamentului, după ce, în urma unor analize, s-a descoperit că suferă de această boală.

Prințesa a mărturisit că i-a fost foarte greu să accepte verdictul medicilor, însă este încrezătoare că totul va fi bine.

„Devin mai puternică în fiecare zi”, a transmis Kate Middleton.

În urma acestor vești, James Middleton, fratele lui Kate, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o fotografie din copilărie, în care apare alături de sora sa.

„De-a lungul anilor, am urcat împreună mulți munți. Îl vom urca și pe acesta alături de tine, ca o familie”, a transmis James Middleton.

Kate Middleton mai are și o soră, Pippa Middleton, în vârstă de 40 de ani.

039
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.