Știri

Maia Morgenstern este în doliu. Actrița nu-și revine din plâns

Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit ieri, la vârsta de numai 37 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare.

Marina Mălâia a murit. „Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook.

Dorina Chiriac a scris un mesaj după decesul Marinei Mălâia: „Răvășitor de nedreaptă suferință. om tânăr frumos, tăcut, luminos, capabil, mereu binefăcător. Marina noastră a plecat”.

Cum a reacționat Maia Morgenstern

Mai mulți actori au plâns decesul prematur al femeii, iar Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari figuri actoricești ale zilelor noastre, a scris un mesaj în secțiunea de comentarii, prin care și-a exprimat profunda părere de rău în urma pierderii colegei de breaslă.

„Condoleanțe! Cumplită veste!”, a scris Maia Morgenstern în mediul online.

Soprana Daniela Ciociea a scris un mesaj în mediul online după aflarea tristei vești despre moartea Marinei Mălâia, alături de care a atașat o serie de imagini în care se afla cu regretatul regizor tehnic în unele dintre cele mai frumoase

și fericite momente din viața sa.

„Cu Marina Cristina Mălâia și Elisei Alisa, în cele mai fericite clipe de viață, cu sufletele doldora de proiecte frumoase. Ea a vegheat din regia de scenă la buna desfășurare a unuia din cele mai frumoase și grele spectacole în care am cântat la Teatrul de Comedie. Îți mulțumesc, draga mea Marina! Dormi în pace pe cea mai frumoasă scenă a Împărăției Cerurilor!”, a scris în mediul online soprana Daniela Ciociea.

055
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.