Știri

Cele patru zodii care vor afectate de karmă în perioada următoare | Toate greșelile pe care le-au făcut se întorc împotriva lor

Patru zodii vor trece printr-o perioadă mai puțin favorabilă. Astrologii susțin că tot răul pe care l-au făcut se va întoarce împotriva lor.

Luna aprilie nu vine cu vești bune pentru câteva zodii. Anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut se vor întoarce împotriva lor.

Zodiile care vor fi lovite de karmă în această primăvară

Pentru Pești, a doua parte a lunii aprilie se anunță a fi o perioadă dificilă. Toate greșelile pe care le-au făcut în urmă cu ceva timp se vor întoarce în viața lor. Nativii vor avea parte de lecții dure și vor trebui să reflecteze asupra tot răului pe care l-au făcut în trecut, indiferent că a fost în mod intenționat sau nu.

Pentru Lei, începutul primăverii este marcat de o criză existențială, iar aspectul sentimental este cel mai afectat.

Nativii se vor confrunta cu probleme în relația de cuplu, iar unii dintre ei vor ajunge la finalul poveștii de dragoste.

Greșelile trecutului îi pot ajunge din urmă.

O altă zodie care este lovita de karma în primăvara aceasta este Capricornul.

Nativii Capricorni, aglomerarea lucrurilor, în special în plan profesional, devine tot mai apăsătoare de la o zi la alta. Pentru a găsi echilibrul, Capricornii trebuie să se confrunte cu aspecte din trecut pe care le-au evitat. Este important ca aceștia să-și clarifice lucrurile din trecut.

Și Balanța nu este ferită de tristețe și de lacrimi amare în această perioadă. Căutarea continuă a sinelui pare să fi redus bucuria lor de altădată. Astfel, primăvara se anunță a fi plină de neîmpliniri sufletești pentru Balanțe.

Este improtant ca acești nativi să se reconecteze cu propria ființă pentru a găsi un echilibru interior și a redescoperi bucuria vieții, scrie playtech.ro.

0104
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.